Hiçbir parti ile temasta değilim

Hiçbir parti ile temasta değilim

DSP'den istifa eden Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı, Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Hareketi'ne katılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

  Parti yö ; netiminin değişmesinin ardından yeni yö ; netimle uyum sorunu yaşadığını belirten Pazarcı , hiç ; bir parti ile temasının olmadığını kaydetti .

' ' DSP ' de mutlu değildim ' diyen Pazarcı , bundan sonra Meclis ' te bağımsız milletvekili olarak hizmet edeceğini dile getirdi . Kimseye ç ; amur atmak gibi bir niyetinin olmadığına dikkat ç ; eken Pazarcı , ' Partide işler yolunda gitmiyordu . Yeni yö ; netimle birç ; ok konuda uyum sağlayamadım . Kusur ya bende ya da yeni yö ; netimde . Bu sö ; zü ; mü ; kim nasıl isterse ö ; yle yorumlasın . Artık bir partiye mensup değilim . ' dedi .

Balıkesir ' in sorunlarını Meclis ç ; atısı altında gü ; ndeme getirmeye ve ç ; ö ; zü ; m noktasında ç ; alışmalarına devam edeceğini hatırlatan Hü ; seyin Pazarcı , şö ; yle devam etti : ' Balıkesir iç ; in yapabileceğim her şeyi yapmaya devam edeceğim . Balıkesirli hemşerilerimin sorunu benim sorunumdur . Kimse endişe etmesin . '

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile