Hikaye Yazma Yarismasinda Ödüller Sahiplerini Buldu

Hikaye Yazma Yarismasinda Ödüller Sahiplerini Buldu

Cumhuriyetin 100. yili etkinlikleri kapsaminda, ‘Hayalimdeki Adiyaman’ temali hikaye yazma yarismasinda derece elde edenlere ödülleri verildi.

Adiyaman Valiligi himayesinde ve Adiyaman Belediyesinin is birligiyle gerçeklestirilen “Hayalimdeki Adiyaman” temali hikaye yazma yarismasi ödül törenine Adiyaman Valisi Osman Varol, Belediye Baskani Süleyman Kilinç, AK Parti Milletvekili Resul Kurt, Adiyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelles, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Hikmet Uz, Il Emniyet Müdürü Cihat Dagdeviren, Milli Egitim Müdürü Ali Tosun, kurum müdürleri, STK temsilcileri, ögrenciler ve çok sayida kisi katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda protokol konusmalari yapildi. Il Milli Egitim Müdürü Ali Tosun, ögrenci ve ögretmenlerin kaleme aldigi hikayelerin Adiyaman’in gelecegine dair umutlari ve sevgisini farkli bir bakis açisiyla sundugunu belirterek, yarismanin düzenlemesinde emegi geçenlere tesekkür etti.

Daha sonra konusan Adiyaman Valisi Osman Varol ise Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan agir hasar alan ilin yeniden imari sürecinde ögretmen ve ögrencilerin hayallerinin önemli oldugunu vurguladi.

Protokol konusmalarinin ardindan yarismanin kazananlari açiklandi ve il protokolü tarafindan hediyeleri verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile