Hikayesi Ordu'da Geçen 'Sakrak 6 Büyük Sir' Adli Kitap Çocuklarla Bulusturuldu

Hikayesi Ordu'da geçen "Sakrak 6 Büyük Sir" adli çocuk kitabinin, Türkiye'deki birçok ögrenci ile bulusturuldugu bildirildi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinliklerinin, belediyenin sosyal medya hesaplari üzerinden canli yayin ile yapildigi animsatildi.

Etkinligi izleyen ve talepte bulunan bütün çocuklara, "Sakrak 6 Büyük Sir" kitabinin ve çantasinin hediye edildigi belirtilen açiklamada, iletisim bilgilerini bildiren çocuklara en kisa zamanda ulasim saglanarak yurdun dört bir kösesine hediyelerin gönderildigi kaydedildi.

Açiklamada, Siirt, Amasya, Antalya gibi Türkiye'nin farkli köselerinde hediyeleri alan çocuklarin mutlu olduklari anlara dair video ve fotograflarini ulastirdiklari Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler'e tesekkür ettigi vurgulandi.

Siirt'te görev yapan ve gönderilen kitaplari ögrencilerine dagitan Eda Atilgan da video çekerek ilgililere tesekkür etti.

Ordulu oldugunu ve 13 yildir Siirt'te matematik ögretmeni olarak görev yaptigini belirten Atilgan, "Ordu Büyüksehir Belediyesinin Ordu'yu ekonomik, sosyal ve kültürel açidan daha yukarilara tasimak için yapmis olduklari projeleri yakindan takip ediyorum ve tüm Ordulu hemsehrilerim adina tesekkür ediyorum. Insallah bir gün Ordu'ya geldigimde projeleri yerinde ve yakindan görmek de nasip olur. Evliyalar sehri Siirt'ten, Karadeniz'in incisi Ordu'ya sevgiler ve selamlar gönderiyorum." ifadesini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile