Hıncal Uluç: Ne zaman adam oluruz!

Hıncal Uluç: Ne zaman adam oluruz!

Sabah Yazarı Hıncal Uluç, Fatih Altaylı'nın "Ne zaman adam oluruz" sorusunu bu kez kendisine yöneltti...

Fatih'e (Altaylı) bir "Ne zaman adam oluruz" sorusu da benden..

"Bu kadarını hak etmiyor" demiş Ömer Üründül için..
Onun nasıl iyi bir adam olduğunu anlatmış. Az anlatmış. Pırlantadır Ömer.. İyi insan, iyi işadamı, iyi aile babası, iyi dosttur. Bu kadar eleştirdim, bana tavır yaptığını görmedim. İnsandır, adamdır çünkü.
Ama senin de açıkça dediğin gibi, futbolu bilmez. Hele yorumculuğu hiç bilmez. Buna rağmen TRT’nin her organizasyonunda nerdeyse tek yorumcudur.
Futbol değil, basketbol ve voleybol bile anlatır. Şimdi böyle birisi yorumcu, hem de tek yorumcu olur mu Fatih?. Hem de devlet televizyonuna?.. Benim paramla hovardalık yapan kamu yayın organına..

"En azından bizi güldürüyor. Ertesi güne gırgır malzemesi veriyor. Ne olmuş yani" diyorsun..
Ben mi ne diyorum..
HaberTurk’te onca spor yazarına tonla para veriyorsun. Kov hepsini. Tüm yorumları Ömer yazsın. Biz de okur okur güleriz..
Tirajın da artar bakarsın!..

TRT, dünya TV’leri gibi, bu şampiyonaya özel, adam gibi bir yorumcu kadrosu kursaydı, Ömer’i arada çerez kabul edebilirdik.. Ama her Olimpiyat, her Dünya Kupası, TRT’nin yayınladığı her spor olayında Ömer, yalnız Ömer, sadece Ömer olunca, o zaman "Niye" diye merak edenlere kızma Fatih.. Emir ver, senin spor servisin de "Niye"nin yanıtını arasın.

Halkın bu kadar tepkisini çeken, bu kadar alay konusu olan bir yorumcuda yıllardır bu kadar inatla ısrarın bir sebebi yoksa, neyin sebebi vardır, bu dünyada Fatih?.
"Bir bedava Lacoste gömleğine razı olup, TRT’yi reklamda kullandılar" iddiasına dahi cevap veremeyenleri de bu kadar rahat savunma, Sevgili Dostum.. Merak et!..

Ben diyorum ki, "Merak ettiğimiz zaman adam oluruz!.. "

Hıncal ULUÇ / SABAH
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile