Hindistan'da Bir Çift, Kerala'daki Sel Sebebiyle Dügünlerine Tencereyle Yelken Açti

Hindistan'da bir çift, güneydeki Kerala eyaletinde süren siddetli yagislar sonucu sular altinda kalan sokaklari geçebilmek için dügünlerine büyük bir tencerenin içinde gitti.

BBC'nin haberine göre, Akash ve Aishwarya çiftinin, Kerala eyaletindeki Thalavady köyünde gerçeklesecek dügünlerini kaçirmamak için sel basan bölgede büyük bir tencere içinde seyahat ettigi görüntüleri sosyal medyada genis çapta paylasildi.

Her ikisi de saglik çalisani olan ikili, kismen sular altinda kalan ve dügün törenini gerçeklestirmeyi kabul eden Thalavady'deki küçük tapinaga, baska bir yerel tapinaktan ödünç aldiklari alüminyum tencere içinde ulasti.

Gelin Aishwarya, yerel basina yaptigi açiklamada, "Hiç hayal etmedigimiz bir dügüne dönüstü." dedi.

Çift, baslangiçta sinirli sayida aile üyesiyle küçük bir etkinlik planladiklarini ancak görüntülerin internette yayimlanmasinin ardindan gelen ilginin, özel günlerini baskalariyla paylasmis gibi hissetmelerine neden oldugunu söyledi.

Dügün tarihleri için ayarlamalar yaptiklarini dile getiren Akash, isten tekrar ne zaman izin alabileceklerini bilmedikleri için merasimi ertelemek istemediklerini belirtti.

Akash, "Tencere kisa sürede mevcut olan tek seçenekti." ifadesini kullandi.

Eyalette etkili olan siddetli yagislarin ardindan ani sel ve toprak kaymalari meydana gelmisti.

Yagislar sonucu yasanan felakette ölenlerin sayisinin 35'e çiktigi, onlarca kisinin kayboldugu bildirilmisti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile