Hirsini Önce Aracin Tamponundan, Sonra Gazetecilerden Çikartti

Hirsini Önce Aracin Tamponundan, Sonra Gazetecilerden Çikartti

Nevsehir’de alkollü sürücü park halindeki üç araca çarparak durabildi. Kazada 1 kisi yaralanirken kaza yapan araç sürücüsünün yakinlari gazetecilere saldirdi.

Kaza gece saatlerinde Güzel Yurt Mahallesi 80. Yil Bulvari üzerinde meydana geldi. Fatih C., kullandigi 50 ADK 856 plakali otomobili ile seyir halinde iken cadde üzerinde park halinde bulunan üç otomobile çarpti. Çarpmanin etkisi ile park halinde bulunan otomobillerden birisinde yolcu olarak bulunan bir kisi yaralandi.

Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine kaza yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan bir kisi Nevsehir Devlet Hastanesine kaldirildi.

Kaza yapan araç sürücüsünün bir yakini görüntü alan gazeteciye kizarak otomobilin plakasinin görünmesini istemedigi için önce aracin tamponunu söktü. Daha sonra da görüntü almak isteyen gazetecilere saldirdi.

Park halindeki otomobillerden birisinin sürücüsü Ayhan Sen yaptigi açiklamada, “Biz aracimizi buraya park ederek içeride çay kahve içiyorduk. Alkollü olan sürücü önce bu araca, sonra benim araca, daha sonra da baska bir araca çarparak durabildi. Kazadan sonra sahislar kaçmaya çalisti. Daha sonra birisi geldi, araci ’Ben sürüyordum’ dedi.

Burada herkes kimin sürdügünü gördü. Niye baska birisi bu olayi üstleniyor. Büyük ihtimal ile alkollüydü” dedi.

0.93 promil alkollü oldugu ögrenilen, sürücüye de 6 bin 439 lira idari para cezasi uygulandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile