Hirsizin Begenerek Çaldigi Motosiklet Bulundu

Hirsizin Begenerek Çaldigi Motosiklet Bulundu

Denizli’de bir apartmanin önüne giden hirsiz, güvenlik kameralarina aldiris etmeden park halindeki motosikletler arasindan begendigini alip kayiplara karisti. Güvenlik kameralarina yansiyan görüntüler sonrasi motosiklet, kisa süre sonra ekipler tarafindan bulundu.



Olay; Merkezefendi ilçesine bagli Muratdede Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; sabah saatlerine dogru bir apartmanin önündeki motosikletleri gözüne kestiren süpheli, bir süre bekledikten sonra uygun bir vakti kolladi. Yavasça motosikletlerin yanina giden hirsiz, begendigi motosikleti almak için zamanla yaristi. Kisa süre sonra motosikleti hareket ettirmeyi basaran hirsiz, güvenlik kameralarina aldiris etmeden rahat tavirlariyla bölgeden uzaklasti.

Olaydan kisa süre sonra komsusunun uyarisi üzerine disari çikan motosikletin sahibi Ismail Uluhan, karsilastigi manzara sonrasi kamera kayitlarini inceledi. Izledigi kamera kayitlari sonrasi motosikletinin çalindigini anlayan Uluhan, ihbarda bulundu. Ihbar üzerine bölgeye giden güvenlik güçleri, süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti. Yapilan arastirmalar sonrasi motosiklet ekipler tarafindan bulunarak sahibine teslim edildi.

“Öteki motosikletlerden iyi oldugu için çaldilar”

Motosikletlerin aralarinda en iyisi oldugunu ve hirsizin begendigini söyleyen Ismail Uluhan, “Buraya sabah saat 05.30’da geliyorlar. Kayitlara baktigimizda motoru kapimin önünden bir kisi alarak çalip götürüyor. Motorumu sabah saatlerinde çaliyorlar ve biz bunu fark ettikten sonra polisi aradik. Burada hemen hemen her yil 1-2 motor çaliyorlar. Olayi ilk komsum fark etti. Beni komsum aradi motosikleti birine verdiginiz mi diye, bizde hayir dedik. O zaman komsularimizda motorun çalindigini söyledi.

Kapida 4 tane motor bulunuyordu. Bizimkisi aralarinda en yenisiydi çünkü çocuguma dogum günü hediyesi olaraktan almistim. 35-40 bin lira degerindeydi ve öteki motorlardan iyi oldugu için çaldilar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile