Hırsızlar Durmuyor, Polis Yakalıyor

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık zanlılarını yakalamak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Son bir haftada, 36 hırsızlı olayına karışan 59 kişi ve haklarında arama kararı bulunan 268 kişi yakalandı.

Asayiş ekiplerinin son bir haftada yakaladığı hırsızlık zanlılarının sayısı rekor seviyeye çıktı. Devriye görevi sırasında hızlıca olay yerine giden ekipler, yaptıkları çalışmalar sonucunda zanlıları kısa sürede yakalıyor. Son bir hafta içinde meydana gelen hırsızlıklara karışan zanlılar, yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

10 evden hırsızlık olayından 16 kişi, 7 işyerinden hırsızlık olayından 14 kişi, 8 otomobil hırsızlığından 10 kişi, diğer hırsızlık olaylarından ise 19 kişi olmak üzere toplam 59 kişi suçüstü yakalandı. Gaziemir, Konak, Balçova, Buca, Karşıyaka, Karabağlar, Narlıdere ve Bornova ilçelerinde son bir haftada meydana gelen 36 hırsızlık olayından gözaltına alınan zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 16'sı, mahkemece tutuklandı. Olaylarla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

2-9 Mart 2012 arasında ekiplerin yaptığı çalışmalarda, haklarında arama kararı bulunan 268 kişi yakalandı. 159 şahısta 175 içimlik esrar maddesi, 150 gr. esrar ve 5 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, konuyla ilgili açıklamasında, son görev değişikliklerinin etkisiyle ekiplerin başarısının arttığını belirterek, 'İzmirlilerin desteğiyle suçla mücadelemiz artarak devam edecek. ' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile