Hirsizlar Yakalaninca Affedilmek Için Yalvardi

Hirsizlar Yakalaninca Affedilmek Için Yalvardi

Adana’da bir is yerinden çaldiklari metal levhayi götürürken is yeri çalisanina yakalanan zanlilar, kendilerini affetmesi için ona yalvardi.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüregir ilçesine bagli Sinanpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, atik kagit toplayan Yunus G. (39) ve Kemal K. (35), Haci Sabanci Bulvari’ndaki bir hali sahadan metal levha çalip elektrikli bisiklete yükledi. Bu durumu gören hali saha çalisani Cumali Ceyhan sahislara seslenerek levhayi birakmalarini istedi. Ancak sahislar elektrikli bisikletle kaçmaya çalisti. Ceyhan hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, iki zanliyi da yakaladi. Zanlilar polise hirsizlik yapmadiklarini, levhanin yol kenarinda durdugunu, sahipsiz sandiklari için aldiklarini söyledi.

Ancak Ceyhan zanlilarin yalan söyledigini, levhayi aldiklarini görünce seslendigini, buna ragmen kaçtiklarini ifade etti.

Is yeri görevlisi Ceyhan zanlilarin yanina giderek “Neden aldiniz? Ihtiyaciniz varsa gelin isteyin. Ekmek alin deseydiniz ekmek alirdim” seklinde konustu.

Zanlilar ise “Kusura bakma agabey ihtiyacimiz vardi. Metalin sahipsiz oldugunu düsünerek aldik. Aklimiz böyle basimiza gelecek” dedi.

Ceyhan, gazetecilere, süphelileri uyarmalarina ragmen kendilerini dinlemeyip kaçtiklarini söyleyerek, “Simdi de bizi affedin diyorlar. Biz sikayetçi olmasak baskasinin canini yakacaklar. Kendilerinden sikayetçi olacagiz” diye konustu.

Iki süpheli ifadelerinin alinmasi için Akincilar Polis Merkezine götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile