Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Van‘da bir giyim mağazasında yaşanan ilginç hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Cumhuriyet Caddesi‘nde faaliyet gösteren giyim mağazasında yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kayıtlara göre; giyim mağazasına giren orta yaşlı bir kişi, beğendiği pantolonu aldıktan sonra parasını ödemek için kasaya yanaştı. Bu sırada başka bir müşteri de aldığı ürünün parasını ödedi. Kasiyer, mağazada çalışan elemana 50 TL vererek bozdurmasını istedi. Pantolon alan müşteri, ödemesi gereken parayı ödediği sırada parasının üstünü alıp saymaya başladı. Parayı

bozduran elaman ise, bozdurduğu paraları kasiyerin bulunduğu masaya bıraktı. Masa üzerindeki bozuk 50 TL‘yi gören müşteri, kasiyerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak satın aldığı pantolonun bulunduğu poşeti paranın üzerine bıraktı. Şahıs, etrafına baktıktan sonra güvenlik kamerasının kendisini çektiğinden habersiz bir şekilde parayı poşetin altından alıp cebine koyarak olay yerinden hızla kaçtı.

Paranın çalındığını fark eden kasiyer, kaydedilen görüntülerden paranın nasıl ve kim tarafından çalındığını tespit ederek polise haber verdi. Hırsızlık olayının kaydedildiği kaseti inceleyen polis, zanlının yakalanması için soruşturma başlattı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile