Hırsızlık Yapan 3‘Ü Kadın 5 Kişi Gözaltına Alındı

Gaziantep‘te polisin durumlarından şüphelendiği şahıslar hırsız çıkınca hırsızlar kaçamadan yakalandılar.

Edinilen bilgiye göre, Emek Mahallesi Şakir Sabri Caddesi üzerinde gezen polis durumundan şüphelendiği bir aracı durdurdu. Aracın arka kısmında oturan kadınların araçtan dışarıya eşya attığını fark eden polis şüphelileri incelemeye aldı. Araçtan atılan bir adet çorap, 2 adet sarı renkli toka, 1 adet kapı açmakta kullanılan film olduğunu gören polis şahısların hırsız olabileceği şüphesi üzerine araçta incelemelerde bulundu. Araçta yapılan aramalar sonucunda çorap içerisinde 2 adet tornavida ve bir adet

levye ile 1 adet altın yüzük bulundu. Bu sırada şahısların GBT‘sini sorgulayan polis araçta bulunan Y.Ç., D.Ç., Ş.Ç., N.D. ve H.Ç.‘nin çok sayıda hırsızlıktan kayıtlarının olduğunu tespit etti.

Daha sonra yapılan araştırmalar neticesi araçta bulunan yüzüğün Güvenevler Mahallesi‘nde ikamet eden H.Y.‘nin evinden çalındığı tespit edildi. Evde yapılan incelemelerde şahısların yakalanmadan 2 saat önce kapı kilidinin sert bir cisimle kırarak bu ikamete girdikleri ve yüzüğü de buradan çaldıkları tespit edildi.

Gözaltına alınan 3‘ü kadın 5 şahıs emniyet müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile