Hisarcik Belediyesi 4 Bin Kurban Atik Poseti Dagitti

Hisarcik Belediyesi 4 Bin Kurban Atik Poseti Dagitti

Hisarcik Belediyesi, vatandaslarin Kurban Bayrami’ni saglikli ve hijyenik ortamlarda geçirebilmeleri için 4 bin kurban atik poseti dagitimi gerçeklestirdi.

Belediye Baskani Fatih Çaliskan, Hisarcik Belediyesinin ilçe genelinde kurbanlik atiklarini posetlemek, çevreyi korumak, kötü kokulara engel olmak amaciyla yaklasan Kurban Bayrami öncesi Belediye Zabita ekipleri tarafindan 4 bin kurban atik poseti dagitildigini söyledi.



Baskan Çaliskan,” Vatandaslarimizin huzur ve saglik içerisinde bayram geçirmesi için tüm hazirliklarimizi tamamladik. Ilgili birimlerimiz bayram boyunca da sahada olacaklar. Temiz bir çevre için atik posetleri dagitildi. Vatandaslardan kurban kesimi sonrasi atiklari posetlere doldurup agzi kapali olarak konteyner kenarlarina birakmalarini istiyoruz. Vatandaslarimizin Kurban Bayrami’ni sevdikleriyle saglikli ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum” dedi.

Belediyenin Kurban Bayrami öncesi yaptigi hazirliklari takdirle karsilayan vatandaslar, dagitilan kurban atik posetleri ile çevreyi kirletmeden kurban atiklarini posetleyeceklerini belirttiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile