Hitit Rallisi, Bolu'da koşuluyor

Ankara Otomobil Sporları Kulübü tarafından bu yıl 37'ncisi düzenlenecek Hitit Rallisi'nin 8'inci ayağı Bolu'da koşuluyor. Akşam saatlerinde seyirci öz

Ankara Otomobil Sporları Kulübü tarafından bu yıl 37'ncisi düzenlenecek Hitit Rallisi'nin 8'inci ayağı Bolu'da koşuluyor. Akşam saatlerinde seyirci özel etabı gerçekleştirildi. Kızık, Aladağ ve Gölcük etaplarından oluşan Hitit Rallisi, 2. gün saat 08.20'de yeniden start alacak.

Ralli başlamadan önce takımlara Bolu Valiliği'nde parkur ve yarışma hakkında bilgi verildi. Bilgilendirme toplantısından sonra Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ve bazı takım pilotlarının katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.

Vali İbrahim Özçimen, takımlara başarılar dileyerek, ''Bolu güzel değil çok güzel bir yer, bu yarış sayesiyle ilimizin tanıtılmasından çok memnun olduk. Bolu aslında çok daha fazlasını hak ediyor.'' dedi.

Takım pilotları da yarışmayı ön sıralarda bitirmek için mücadele edeceklerini dile getirdi. Valilik binası önünden saat 20.30'da verilen startla başlayan Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 8. ayak yarışı olarak koşulacak Hitit Rallisi, saat 21.30'da seyirci özel etabı ile devam etti.

Hitit Rallisi'ne şu ana kadar 34 katılımcı kayıt yaptırırken, Türkiye Historicrally Şampiyonasına ise 7 katılımcı başvurdu. Kızık, Aladağ ve Gölcük etaplarından oluşan Hitit Rallisi, 2. gün saat 08.20'de yeniden start alacak.

Bolu Belediyesi tarafından tahsis edilen servisler, sporseverleri etaplardaki seyirci noktalarına taşıyacak.

Yarışın, saat 16.52'de sona ereceği belirtildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile