Hitit Üniversitesi Yüzde 100 Doluluk Oranina Ulasti

Hitit Üniversitesi Yüzde 100 Doluluk Oranina Ulasti

Hitit Üniversitesi, ÖSYM tarafindan açiklanan YKS-2024 Merkezi Yerlestirme Sonuçlarina göre yüzde 100’e yakin doluluk oranina ulasti.

Sonuçlarin açiklanmasinin ardindan lisans ve önlisans düzeyinde toplam 4 bin 183 ögrenci Hitit Üniversitesine yerlesti. Sonuçlarla birlikte Hitit Üniversitesinde lisans kontenjanlarinda yüzde 99.85, ön lisans kontenjanlarinda ise yüzde 100’lük doluluk yasandi.Spor Bilimleri Fakültesi ile Güzel Sanatlar Tasarim ve Mimarlik Fakültesinin gerçeklestirecegi özel yetenek sinavlarinin ardindan 285 ögrencinin daha Hitit Üniversitesine yerlesmesi bekleniyor.

’Aramiza katilan ögrencilerimiz ve ailelerini tebrik ediyorum’

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, üniversite yerlestirme sonuçlariyla ilgili yaptigi degerlendirmede, yüzde 100’e yakin bir doluluk yasandigini söyledi.



Hitit Üniversitesini tercih eden ögrenci ve ailelerini tebrik eden Prof. Dr. Öztürk, “Genç, dinamik, sehriyle bütünlesmis ve her geçen gün yeni basarilara imza atan Hitit Üniversitesini tercih ederek aramiza katilan ögrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Proje kültürünün yayginlastigi üniversitemizde birlikte üretmeyi önemsiyoruz. Gelecegimizi tasarlayacak gençlerimize tüm imkanlarimizla elimizden gelen destegi verecegiz ve yeni basari hikayelerini birlikte yazacagiz. Üniversitemizi tercih ederek aramiza katilan ögrencilerimizi kutluyorum. Üniversitenize hos geldiniz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile