Hizbullah Açiklamasi 'Lübnan'daki Sivillere Saldiri Devam Ederse Israil'de Vurulmayan Noktalari Hedef Aliriz'

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Lübnan’daki sivillere yönelik saldirilarin devam etmesi halinde Israil’de daha önce hedef alinmayan noktalari vuracaklarini belirtti.

Israil-Hizbullah arasinda tansiyon düsmüyor. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah Asure günü vesilesiyle yaptigi konusmada, Israil’in Lübnan’daki sivilleri hedef almaya devam etmesi halinde Hizbullah’in Israil’de daha önce vurmadigi noktalari hedef alacagini ifade etti.

Son günlerde Lübnan’da artan sivil can kayiplarina deginen Nasrallah, “Sivilleri hedef almaya devam etmek, Direnis’i (Hizbullah’i) daha önce hedef alinmayan yerlesim yerlerine füze atmaya yönlendirecektir" dedi.

Nasrallah, Israil’in Gazze’deki askeri kabiliyetlerinin zayifladigini ve Lübnan’a girmesi halinde Israil ordusuna ait tüm tanklarin imha edilecegini vurguladi. Nasrallah ayrica çatismalarda tamamen veya kismen yikilan evlerin "eskisinden daha güzel" sekilde yeniden insa edilecegine dair söz verdi.

Öte yandan Israil’in Lübnan’a yönelik saldirilarinda dün 3’ü çocuk olmak üzere 5 sivil hayatini kaybederken, bir gün önce de en az 3 Lübnanli sivil hayatini kaybetmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile