Hizmet İçi Seminerler Devam Ediyor Yangın, Şüpheli Paket, Bombalı Mektup

Hizmet İçi Seminerler Devam Ediyor Yangın, Şüpheli Paket, Bombalı Mektup

Melikgazi belediyesi Sivil Savunma birimi tarafından, kurumda çalışan personele yönelik yangın, bombalı mektuplar ve benzeri durumlarda karşılaşılması muhtemel durumlarda müdahale tekniklerinin anlatıldığı uygulamalı eğitim verildi.


Belediye personeline yönelik.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye personeline yönelik hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini çünkü bilgili, bilinçli ve işinde uzman ve güvenli bir personelin iş hacmi kapasitesinin her zaman yüksek olacağını söyledi.

Yangın ekibi ve görevleri hakkında çizelgeler hazır
Melikgazi Belediyesi Sivil Savunma birimi tarafından, kurumda çalışan personele yönelik yangın, bombalı mektuplar ve benzeri durumlarda karşılaşılması muhtemel durumlarda müdahale tekniklerinin anlatıldığı uygulamalı eğitimin son derece faydalı olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak çalışan personelimizin çalışma ortamı, kullandığı iş makinesi ve araç gereçlerine önem veriyoruz. Belediye personelimizin büro bölümünde çalışanların tamamı bilgisayar kullanmaktadır. Dolayı ile sık sık bilgisayar ile ilgili hizmet içi eğitim seminerleri düzenliyoruz. Sivil Savunma Uzmanımız Hamit Göltaş tarafından da belediye personeline yönelik kurum içinde olabilecek yangın hakkında öncelikle tedbirler, yangın halinde yapılması gerekenler, ekip çalışmasının başarısı ve yangın vana ve hortumları hakkında bilgeler verildi“ dedi.

Yangınlara karşı her türlü tedbir ve ekiplerin
Kurum içinde her katta ve her birimde görevli personelin kurum içinde yangın halinde yapacağı işler ve ekibinin belli olduğunu bunun için yıllık çizelgeler hazırlandığını ve sürekli bilgilendirildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediyenin sosyal tesis ve spor salonlarında yangınlara karşı her türlü tedbir ve ekiplerin hazır bulunduğunu kaydetti.

Belediyenin idari yapısı, iş bölümü, koordinasyonu
Başkan Memduh Büyükkılıç, referans belediye olarak hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini ve sonuçlarının da çok faydalı olduğunu sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile