Hizmet-Is Sendikasi Düzce Subesi Baskani Ali Kemal Esen Oldu

Hizmet-Is Sendikasi Düzce Subesi Baskani Ali Kemal Esen Oldu

Is Sendikasi Düzce Sube Baskanligi 1. olagan genel kurulu yapildi. Genel kurulda Ali Kemal Esen sube baskani oldu.

Hizmet-Is Sendikasi Düzce Sube Baskanligi birinci olagan genel kurulu gerçeklestirildi.

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilen genel kurula HAK-IS Genel Baskani ve Hizmet-Is Sendikasi Genel Baskani Mahmut Arslan, Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Düzce Belediyesi Baskan adayi Dr. Faruk Özlü, ilçe v belde belediye baskanlari Hizmet-Is Sendikasi üyeleri katildi.

Hizmet-Is Sendikasi Genel Baskani Mahmut Arslan “Düzce’de uzun zamandir bir örgütlenme çalismasi yaptigimiz illerimizden bir tanesi. Bugün burada bin 500’e yakin üyemizin yüzde 95’i sirket çalisanidir. Dün taseron sirketlerde çalisanlar bugün belediyemizin personel sirketlerinde daimi isçi kadrolarinda çalisiyorlar. Bu bizim için büyük bir nimet. Düzce’yi ne nüfusu ile ne de cografi yapisi ile tanimlamamak lazim. Düzce’de sendikamizin da bir subesinin olmasi yeni bir yaklasimi ve hizmet anlayisini açmis oluyor" dedi.



"Kim ne veriyorsa daha fazlasini veriyoruz"

Genel Kurula katilan Düzce Belediye Baskani Faruk Özlü, sendika ile aralarinda hiç tartisma konusu olmadigini isaret ederek “Belediyemizin en degerli varligi çalisanlaridir. Bizim için birinci derecede çalisanlarimizin ücretlerinin zamaninda ödenmesi önemlidir. Yaptigimiz toplu sözlesmelerde sendika ile aramizda hiç sürtüsme olmadi. Çevre illerden bir tik yukarida ücretlendirme yapiyoruz. Isçilerime buradan söz veriyorum kim ne veriyorsa Düzce Belediyesi bir tik üzerinde verecektir" seklinde konustu.



"45 yil önce dikilen fidan koskoca bir çinar oldu"

Hizmet-Is Sendikasi Düzce Sube Baskani Ali Kemal Esen ise, "45 yil önce dikilen bir fidan Mahmut Arslan tarafindan sulanarak koskoca bir çinar haline gelmistir. Düzce Belesiyesi’nin 40 yillik bir sendikal geçmisi var. 34 yil önce sözlesme yapma örgütlenme gibi çalismalari oldu. Bugün itibari ile subemiz kuruldu bu çalismalar artarak devam edecektir. Subemizin resmiyet kazanacagi bugünde çalisma arkadaslarimiz ile saflarimiz siklastirarak isimizi en güzel sekilde yapmaya gayret edecegiz. Sehrimizin ayrilmaz bütünün bir parçalariyiz. Atilacak her adimda belediyelerimizin halkin ve isçilerimizin her zaman yaninda olacagiz" ifadelerinde bulundu.

Konusmalarin ardindan ise sendika üyeleri tarafindan sube baskani, yönetimi, denetim, disiplin ve üst kurul delege seçimleri yapildi.

Tek liste ile gidilen oylamada Düzce Sube Baskanligi’na Ali Kemal Esen ve yönetimi seçildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile