Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), Arifiye Bogazköy Mahallesi’nde yasanan su sorunlarini bölgeye insa ettigi 50 metreküplük depo ile çözüme kavusturacak. Kurulumu tamamlanan ve kisa sürede içme suyu hatti ile baglantisi yapilacak hat sayesinde bölge halki kaliteli içme suyuna kesintisiz sekilde ulasacak. Bölgede 40 yildir kullanilan ve deforme olmasi sebebiyle hizmet veremeyen deponun bulundugu konuma yapilan yeni depo mahalle sakinlerini memnun etti.
Bogazköy Mahalle Muhtari Ömer Odabas, “Mahallemize hizmet veren eski depomuz artik yetersiz gelmeye basladigindan su sorunlari yasiyorduk. Konuyu Büyüksehir Belediyesi’ne ilettigimizde bizlerin sorununa SASKI marifetiyle hizli bir çözüm oldular. Yeni depomuzun baglantilari da tamamlandiginda artik bölgemizde içme suyu sorunu yasanmayacak. Mahallemizde ikamet eden vatandaslarimiz da yapilan hizmetten oldukça memnun. Hizmetlerinden dolayi Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce’ye mahalle sakinleri ve sahsim adina tesekkür ediyorum” diye konustu.
Hizmet Veremeyen Deponun Yerine Yenisi Yapildi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, sehrin hiçbir noktasinda içme suyu sorunu yasanmamasi için SASKI marifetiyle depo ve hat çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Arifiye Bogazköy Mahallesi’nde insasi tamamlanan 50 metreküplük depo için Mahalle Muhtari Ömer Odabas ve mahalle sakinleri Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce’ye tesekkür etti.



















