Hollanda'da Yaşayan Gurbetçiden Anlamlı Bağış

Hollanda'da yaşayan Çorumlu bir işadamı, Alaca Engelliler Derneği'ne 15 adet akülü araba ve 50 adet tekerlekli sandalye bağışladı.

Çorum'un Alaca ilçesinde engellilere yönelik yaptığı çalışmalarla örnek olan Alaca Engelliler Derneği'nin ilçede yaşayan engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına gerek yurt içi gerekse yurt dışında yaptığı çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Alaca Kaymakamı Şahin Arsal ve Alaca Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Zeki Dilmen, Hollanda'da yaşayan Alacalı işadamı Erol Kaplan'ın daveti üzerine Hollanda'ya gitti.
Hollanda'da bir dizi ziyaret ve görüşmede bulunan Kaymakam Şahin ve Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Dilmen, Alacalı işadamı Erol Kaplan'ın temin ettiği 15 adet akülü araba ve 50 adet normal tekerlekli sandalyeyi teslim aldı. Teslim alınan akülü araba ve tekerlekli sandalyeler deniz yoluyla Samsun Limanı'na ulaştırılacak ve buradan da Alaca'ya getirilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
Hollanda'da yaşayan Alacalı işadamı Erol Kaplan, Alaca Engelliler Derneği'nin kendilerine bildirdikleri ihtiyaçlar doğrultusunda 15 adet akülü ve 50 adet normal tekerlekli sandalyeyi çeşitli dernek ve kuruluşlardan temin ettiklerini belirterek, engelli vatandaşlara katkıda bulunmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Alaca Kaymakamı Şahin Arsal ve Alaca Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Zeki Dilmen, katkılarından dolayı işadamı Erol Kaplan'a teşekkür plaketi takdim etti.
Hollanda'dan sonra Almanya ve Lüksemburg ziyaretlerinde de bulunan Alaca Kaymakamı Şahin Arsal ve Alaca Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Zeki Dilmen, buralarda da dernek faaliyetlerinden ve Alaca'dan bahsederek, işadamlarını Alaca'ya yatırım yapmaya davet ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile