Hollanda'dan Migren Tedavisi Için Mugla'ya Geldi

Hollanda'dan Migren Tedavisi Için Mugla'ya Geldi

Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde migren tedavisi gören arkadasinin tavsiyesi üzerine Hollanda’dan Mugla’ya gelen Lois Luca Doll sagligina kavustu.

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmani Op. Dr. Ali Murat Sonel tarafindan migren (sinir gevsemesi) rahatsizligi için ‘Migren Cerrahisi Operasyonu’ yapilan hastaya Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmani Op. Dr. Ali Murat Sonel ve Anestezi doktoru Doç. Dr. Basak Altiparmak’in da bulundugu ekip tarafindan, genel anestezi altinda sinirlerin etrafindaki bag dokusunu ve sinirleri sikistiran kemik dokusunun uzaklastirilmasi ile migren cerrahisi operasyonu gerçeklestirildi.

Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesine daha önce yakin bir arkadasina yapilan migren cerrahisi tedavisi sonrasi tavsiye üzerine geldigini belirten hasta Lois Luca Doll, yapilacak islem için Op. Dr.Ali Murat Sonel ile irtibata geçtigini, süreç hakkinda bilgi sahibi olarak geldigi için operasyonun beklediginden çok daha iyi geçtigini belirtti.

Uluslararasi Hasta Biriminin yakin takibinde, klinik çalisanlarinin tibbi takip ve tedavi sürecindeki ilgi alakalarindan memnun kaldigini ifade eden Hollandali Lois Luca Doll, migren rahatsizligi olan arkadaslarina ameliyat için ‘Türkiye’de Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesini’ tercih edebilirsiniz diye tavsiye edecegini dile getirdi.

Bashekim Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Fatih Alasan’in geçmis olsun ziyaretinde bulundugu hasta Lois Luca Doll, ameliyat sonrasi yapilan kontroller sonrasi sifa ile taburcu edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile