Honaz Belediyesi Kizilyer Sosyal Tesisinin Temeli Atildi

Honaz Belediyesi Kizilyer Sosyal Tesisinin Temeli Atildi

Denizli’nin Honaz Ilçesi Kizilyer Mahallesi’nde Sosyal Tesis insaatinin temel atma töreni gerçeklestirildi. Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, “Ilçemize kazandirdigimiz onyedinci sosyal tesis projesi hayirli olsun” dedi.



Kizilyer Mahallesi’nde sosyal tesis temel atma törenini gerçeklestiren Baskan Kepenek, “Göreve gelirken sözler vermistik. Bu sözlerin birini daha yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Kizilyer Mahallemizde en çok ihtiyaç duyulan nedir diye sordugumuzda vatandaslarimiza, basimizi yagmurdan çamurdan kardan sicaktan koruyacak kapali bir alanimiz yok. Bu konuda bize elimizden tutun proje üretin ve bunlari yapin demislerdi. Biz herhalde biraz isi abarttik sadece 4 buçuk yilda 17 mahallemizin sosyal tesis sorunu çözdük. Mahallemize, halkimiza hayirli ugurlu olsun. Bu arsa maalesef göreve geldigimizde yoktu Kizilyer’de arsa sorunu vardi. Bu arsayi biz satin aldik. Birçok belediye arsa satarken biz Honaz Belediyesi olarak arsalar satin aldik. Bunu basarabildiysek ne mutlu bize. Bu arsayi ben bizlere satan ve o konuda da bizlere destek olan çok degerli aileye de tesekkür ediyorum” diye konustu.



Protokol üyelerinin butona basarak projenin temeline ilk harç birakildi. Projenin temel atma törenin ardindan hazirlanan iftar yemeginde Baskan Kepenek vatandaslar ile birlikte iftar yapti. Kizilyer Mahallesi Sosyal Tesisi projesi yaklasik bin 300 metrekarelik bir kapali alana sahip olacak. Bu alan içinde kapali pazaryeri, sosyal donatilar, mutfak, taziye salonu, gelin damat odasi da yer alacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile