Horasan'da Itfaiye Haftasi Kutlaniyor

Horasan'da Itfaiye Haftasi Kutlaniyor

Yanginlarin çogu zaman dikkatsizlik ve ihmal sonucu meydana geldigi, ates ve ates kaynaklarindan uzak durmalari gerektigi uygulamali olarak anlatildi. Itfaiye erleri özellikle yangilara neden olabilecek kibrit, çakmak ve benzeri ates kaynaklari ile ocak, soba, elektrikle çalisan araç ve gereçlerden uzak durulmasi konusunda çocuklari da bilgilendirdi.

Erzurum Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligina bagli olarak hizmet veren Horasan Itfaiyesi sube Amiri Aydin Aykanat, 2022 yili içerisinde yasanan olaylarla ilgili olarak 240 yangin sel kaza vb olaya müdahale ettiklerini vatandaslarin can ve mal güvenligini saglamak için 7 gün 24 saat görev basinda olduklarini söyledi.



Erzurum Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligina bagli Horasan Itfaiye sube Amiri Aydin Aykanat, "Türk Itfaiye Teskilati’nin 308’inci yildönümünü kutluyoruz. Onurlu bir meslegin mensubu olmaktan son derece mutluyuz. Horasan ve ülkemizdeki tüm vatandaslarimizin can ve mal güvenligi için gece ve gündüz demeden Erzurum Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mehmet Sekmen ve Erzurum itfaiye daire baskanimiz Alparslan Gülakar’in destekleri ile çalismaya gayret ediyoruz. Ülkemiz genelinde afet ve acil durumlarda ihtiyaç duyulan her anda vatandaslarimiz için fedakarca çalismaya devam edecegiz. Simdiye kadar itfaiyecilik meslegine gönül vermis olup sehit olan itfaiye sehitlerimizi rahmetle anarak, tüm çalisanlarimizin haftasini kutluyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile