Hozatlı Öğrenciler İçin Yardım Kampanyası

Bir grup öğretmen dar gelirli öğrenciler için yardım kampanyası başlattı.

Hozat ilçesinde eğitim gören dar gelirli öğrenciler için yardım kampanyası başlatıldı.

Hozat Eğitim Gönüllüleri adı altında bir araya gelen gönüllü öğretmenler, dar gelirli öğrencilerin okul ve kırtasiye malzemeleri, kıyafet, ayakkabı gibi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kampanya başlattı.

Hozat Eğitim Gönüllüleri, 'Eğitim Gönüllülerimizden Biri Olun, Başarıya Giden Yolda Sizin de Payınız Olsun' sloganıyla başlatıkları kampanyaya ilişkin yaptıkları yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Dar gelirli ailelerin çocuklarına eğitim veriyoruz ve öğrencilerimizin maddi yetersizliklerini gözlemledikçe neler yapabileceğimizi düşünmeden edemiyoruz. Öğrencilerimizin, ders araç gereçlerinden yoksun kalmasını ve okula gelirken üşümesini istemiyoruz. Çünkü çocuklarımız, bizlerin geleceğini temsil ediyor ve henüz küçük bir fidanken geleceğimizin üşümesini istemiyoruz. Sözleri ve açıklamaları uzatmadan samimi bir dost arzusuyla, öğrencilerimizle imkanlarınızı paylaşmanızı ve mevcut başarımızı geliştirmenizi istiyoruz. Öğrencilerimize ders araç gereçleri, kıyafet ve benzeri konularda destek sunabileceklerin çağrımıza kulak vermelerini, eğitim gönüllülerimizden biri olmalarını istiyoruz. Öğrencilerimize gelecek yardımları büyük, küçük demeden kabul ediyoruz ve öğrencilerimize ulaştırmak istiyoruz.'

Açıklamada, yardım yapmak isteyenlerin Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaşabilecekleri kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile