Huawei Ilk Oyun Monitörünü Satisa Sundu

Huawei MateView GT, içerigi daha gerçekçi hale getirmek için 350 nits maksimum parlakligi ve 4000:1 kontrast oraninin yani sira HDR 10'u da destekliyor.

Teknoloji sirketi Huawei, ilk oyun monitörü Huawei MateView GT’yi ön satisa sundu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Huawei MateView GT, Huawei'nin ilk kavisli monitörü. 21:9 oraninda 34 inç ekran ve 3440x1440 çözünürlügü destekleyen monitör, oyun keyfini en üst düzeye çikarmak ve oyuncular için sürükleyici bir eglence deneyimi için tasarlandi.

Renk performansi açisindan Huawei MateView GT, DCI-P3 renk alanini destekledigi için oyunlar ve video düzenleme için renk dogrulugunu artiriyor. Her bir panel, Delta E degeri<2 olacak sekilde profesyonel olarak fabrikada kalibre edilerek piyasaya sunuluyor. Ayrica, Huawei MateView GT, içerigi daha gerçekçi hale getirmek için 350 nits maksimum parlakligi ve 4000:1 kontrast oraninin yani sira HDR 10'u da destekliyor.

- Sinifinda lider yenileme hiziyla akici görseller

Huawei, herhangi bir oyun ekrani için yüksek yenileme hizinin gerekli oldugunu biliyor. 165 Hz yenileme hizi destegiyle Huawei MateView GT, bagli cihazin grafik isleme yeteneklerini daha da serbest birakiyor. Bu, yalnizca kullanici için daha pürüzsüz ve net görseller saglamakla kalmiyor, ayni zamanda göz yorgunlugunu da azaltiyor.

Huawei MateView GT, oyun senaryolari için Karanlik Alan Kontrolü özelligine sahip bulunuyor. Düsük isikta ve asiri pozlanmis sahnelerde ekran parlakligini ayarlayarak, oyuncularin rakipleri hizli bir sekilde bulmasina yardimci olabiliyor. Ayrica ekran, FPS oyunlari için özel olarak tasarlanan Nisangah özelligine sahip. Oyun sirasinda silahin dürbünü kapaliyken bile Huawei MateView GT, oyunculara bir dürbün saglayarak kolayca nisan alip ates etmelerine yardimci oluyor.

Huawei MateView GT, hem oyun hem de eglence için mükemmel performans sunuyor. Ayni zamanda birçok ince düsünülmüs güçlü özellik ile geliyor. Gelismis tasarimli Ekran Görüntüsü (OSD) menüsü ile Huawei MateView GT, alt çerçevesinin altinda bulunan bes yönlü bir joystick sayesinde monitör etkilesimini her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Ayrica TÜV Rheinland Düsük Mavi Isik sertifikasini sahip olan monitör, mavi isigi ve gözlere zararli olabilecek titremeyi etkin bir sekilde azaltan DC karartmayi destekliyor.

Huawei MateView GT genisletilebilirlik için iki HDMI 2.0 baglanti noktasi, bir DisplayPort 1.4 baglanti noktasi, sarj için bir USB C Tipi baglanti noktasina sahip. Bu baglanti noktalari bir araya geldiginde, kullanicilarin her türlü genisleme ihtiyaçlari karsilanmis oluyor. Huawei MateView GT 5.499 TL satis fiyatiyla Huawei Online Magaza üzerinde ön satisa sunuluyor. Yaninda ücretsiz olarak Huawei WiFi AX3 Quad-Core router hediye edilen Huawei MateView GT, ayrica vade farksiz 4 taksit avantaji ile de sunuluyor. Kullanicilar eger isterlerse monitörü satin aldiktan sonra satis sayfasina yorum yazarak Huawei AF30 Bluetooth Mouse kazanma sansi da yakaliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile