HÜDA-PAR Siirt İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni Yapıldı

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Siirt il başkanlığında düzenlenen törenle İl Başkanı Zülfikar Fırat görevini Behcet Sevgili'ye devretti.

HÜDA-PAR Siirt İl Başkanı olarak 3 yıldır görev yapan Fırat, görevini Mustazaflar Cemiyeti başkanı Sevgili'ye il başkanlığında düzenlenen törenle devretti.

Yapılan törende Fırat, İl başkanlığına atanan Sevgili'ye görevlendirmesini tebliğ etti.

Devir teslim töreninde konuşma yapan Fırat, 3 yıl sürece yürüttüğü siyasi hayatı boyunca her zaman mazlumların yanında olduklarını ve öyle olmaya devam edeceğini söyledi.

Bugüne kadar görev yaptığı HÜDA-PAR'ın bayrağını Sevgili'nin daha illeriye taşıyacağını ifade eden Fırat şöyle konuştu:

'HÜDA-PAR kurulduğu günden beri bölgedeki olaylara karşı getirdikleri çözümler sayesinde farklı bir ses oldu. Halkımıza daha iyi hizmet etmek için bugüne kadar yürüttüğüm mücadeleyi partimle birlikte yürütmeye devam edeceğim. İş yoğunluğum nedeniyle partimizin daha güçlü olması için genel merkezimize yaptığımız talep kabul görüldü. Yerime gelen Behçet Sevgili kardeşimin bu görevi daha layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Partimizin bayrağını daha ileriye götürecektir. Bu yolda bizde kendisine destek olmayı sürdüreceğiz.'

İl Başkanı olan Sevgili de Fırat'a bugüne kadar yürüttüğü görevden dolayı teşekkür ederek, 'Zülfikar Fırat başkanım bugüne kadar başarılı bir şekilde yürüttüğü görevi iş yoğunluğu sebebiyle bayrağı bize devretti. Bizde bu davaya layık olmaya çalışacağız. Siirt'in layık olduğu yere gelmesi için koşturuyoruz, hizmet yapmaya çalışıyoruz. İnşallah beraber çalışmaya devam edeceğiz.'

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile