Hükümlülere Eğitim

Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürlüğünce kamu yararına çalışma yükümlülüklerini tamamlayan hükümlülere 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu, biyokaçakçılığın önlenmesi için yapılacak işler ve doğa ve biyolojik çeşitliliğin korunması hakkında eğitim verildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürlüğü ve Yalova Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliğinde kamu yararına çalışma yükümlülüklerini tamamlayan hükümlülere 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu, biyokaçakçılığın önlenmesi için yapılacak işler, doğa ve biyolojik çeşitliliğin korunması hakkında eğitim verildi.

Yalova Denetimli Serbestlik Müdürlüğü toplantı salonunda verilen eğitimle 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu hakkında ve biyolojik çeşitliliğin ülkemiz ve insanlık adına öneminin anlatılması, özellikle bölgenin endemik ve nesli tehlike altında bulunan türlerinin tanıtımı ve korunması, '5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu' uygulanması yönünde bilinç oluşturulması hedeflendiği bildirildi.

Öte yandan Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürü Nevzat Alğan, kamu yararına çalışma yükümlülüklerini tamamlayan hükümlülere yönelik konuşma yaptı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile