Hülya Avşar ekranlara dönüyor!

Hülya Avşar ekranlara dönüyor!

Fox TV ekranlarına gelecek Masumiyet dizisi ekranlara gelmek için gün sayıyor. 24 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak dizide, Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, ve Deniz Çakır başrolleri paylaşıyor. Üçü de birbirinden popüler oyuncuların dizi, Çarşamba günü rekabeti arttıracak. Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Masumiyet dizisinde Hale Ilgaz rolünü canlandıracak. Avşar'ın dizide oğlu İlker'e Serkay Tütüncü, eşi İsmail Ilgaz'a ise Ertuğrul Postoğlu hayat veriyor. Çocuklarına düşkün bir anne olan Hale Ilgaz diziye damgasını vuracak.

Bu sezonun yeni dizilerinden biri de Masumiyet olacak. Ön izlenmesi yayınlanan dizi Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Doğduğun Ev Kaderindir, Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileriyle aynı gün yayınlanacak Masumiyet, güçlü bir rekabet yarışına girecek. Ancak dizinin kadrosu da bir hayli güçlü. Türk sinemasının en iyi oyuncularından Hülya Avşar, televizyon dizilerine verdiği beş yıllık aranın ardından ekranlara 'Masumiyet' ile geri dönüyor

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle merakla beklenen dizide Hülya Avşar, canlandıracağı Hale Ilgaz karakteriyle çok konuşulacak. Avşar kızı, izleyicilerin karakterini ya çok seveceğini ya da nefret edeceğini belirterek ilk tüyoyu vermişti.

Çocuklarına, özellikle oğluna düşkün bir anne olan Hale Ilgaz, kibirli ve kusursuz cemiyet kadını görüntüsüyle çok konuşulacak. Avşar'ın dizide oğlu İlker'e Serkay Tütüncü, eşi İsmail Ilgaz'a ise Ertuğrul Postoğlu hayat veriyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile