'Sen nasıl bir yaratıksın'

'Sen nasıl bir yaratıksın'

Ünlülerin dans ettiği Yok Böyle Dans adlı programa Derya Büyükuncu'nun vücudu damga vurdu. Konuk jüri üyesi Hülya Avşar Büyükuncu'nun vücudu karşısında kendinden geçti. Avşar kızı, Büyükuncu'nun eşine "Allah yardımcın olsun" dedi.

Show TV'de yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programın bu haftaki bölümünde çok çarpıcı bir olay yaşandı.

Yarışmaya ikinci sırada çıkan milli yüzücü Derya Büyükuncu, şovunu sergilediği sırada üzerindeki kıyafetini çıkarmasıyla olanlar oldu.

HÜLYA'NIN AĞZI AÇIK KALDI

Derya Büyükuncu'nun vücuduna karşı hayranlığını gizleyemeyen Hülya Avşar, Büyükuncuya "Derya sen nasıl bir yaratıksın" diye sordu. Dansı ağzı açık seyrettiğini söyleyen Avşar, Büyükuncuya ne kadar yakışıklısın diyerek milli yüzücüye olan ilgisini dile getirdi.

DÜNYA AHRET KARDEŞİM OLSUN

Hülya Avşar'ın, Derya Büyükuncu'ya olan hayranlığı bu sözlerle bitmedi. Avşar, milli yüzücünün vücudunu erkeklerin de kıskanacağını söyledi. Derya'ya evli misin? diye soran Avşar, Büyükuncu'nun eşinin stüdyoda olduğunu görünce, eşine dönerek "Dünya ahret kardeşim olsun yanlış anlamayın ama Allah yardımcınız olsun" dedi.

Hülya'nın bu sözleri stüdyoda bulunan seyircilerden de büyük alkış aldı.

BEDÜK'ÜN DANSI

BURCU ESMERSOY'UN DANSI


BURCU GÜNEŞ'İN DANSI

DEFNE JOY FOSTER'İN DANSI

DERYA BÜYÜKUNCU'NUN DANSI

PASCAL NOUMA'NIN DANSI


NİLGÜN BELGÜN'ÜN DANSI

GÜNERİ CİVAOĞLU'NUN DANSI


EDA TAŞPINAR'IN DANSI


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile