Hülya Ulusoy Açiklamasi 'Saldiriyi Gerçeklestiren Sahsin Tek Basina Hareket Etmedigi Asikardir'

Hülya Ulusoy Açiklamasi 'Saldiriyi Gerçeklestiren Sahsin Tek Basina Hareket Etmedigi Asikardir'

Trabzon’da Ali Osman Ulusoy Sirketler Grup Baskani Murat Seymen’e düzenlenen silahli saldiri nedeniyle açiklama yapan Ali Osman Ulusoy Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hülya Ulusoy, saldiriyi gerçeklestiren sahsin tek basina hareket etmediginin asikar oldugunu söyledi.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde 24 Nisan tarihinde Iskenderpasa Mahallesi Tiyatro Sokak’ta Ali Osman Ulusoy Sirketler Grup Baskani Murat Seymen (46), Atatürk Alani’ndaki is yerine dogru yürüdügü sirada yanina yaklasan Y.C.K.’nin (23) silahli saldirisina ugradi. Seymen, dizine isabet eden mermiler nedeniyle kanlar içinde yerde kalirken, saldirgan kosarak olay yerinden kaçti. Polis olay yerinden kaçarak uzaklasan süpheli Y.C.K.’yi (23) olayda kullandigi silahiyla birlikte bu aksam Akçaabat ilçesinde yakalayarak gözaltina alirken, Ali Osman Ulusoy Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hülya Ulusoy saldiri ile ilgili yazili bir açiklama yapti.

Ali Osman Ulusoy Sirketler Grubu Baskani’na yapilan saldiriyi esefle kinadiklarini kaydeden Ulusoy, “Öncelikle 24 Nisan 2023 Çarsamba günü saat 12.07’de Ali Osman Ulusoy Sirketler Grubu Baskanim Sevgili Murat Seymen’e yapilan saldiriyi Ben, ailem ve Ali Osman Ulusoy ailesi olarak esefle kiniyoruz. Ben Hülya Ulusoy, babam Ali Osman Ulusoy’un vefatindan sonra yani 9 yil önce babamin islerini yarim birakmamak için Trabzon’a yerlestim. En ufak bir ekonomik kaygim olmamasina ragmen isleri devraldim ve bu zor görevin basina geçtim. Su anda iki kizimla birlikte sirketlerimizi aktif olarak yönetmekteyiz. Çok büyük zorluklar yasadik, sikintilar çektik. Yasanan tüm bu olumsuzluklara ragmen bu zor sektörde, bu zor cografyada hem de kadin olarak Ali Osman Ulusoy markasinin bugüne tasinmasi ve sürekli gelismesi için gece gündüz demeden profesyonel ve güçlü ekibimle beraber çalismaya devam ediyoruz. Bugün birçok sektörde faaliyet gösteren Ali Osman Ulusoy Sirketler Grubumuz, 500’e yakin çalisani ile önemli ticaret hacmi olan bir konumdadir” dedi.



“Gerçek faillerin hak ettigi cezayi aldigini görene kadar tüm imkanlarimizla sürecin takipçisi olacagimizin bilinmesini isteriz”

“Kadin girisimciligine karsi yapilan bu alçakça ve korkakça saldirinin tekrarlanmamasi için gerekli her türlü önlemin, devletimiz tarafindan alinacagindan hiç kuskumuz bulunmamaktadir” diyen Ulusoy, “Yasanan bu talihsiz olayda sirketlerimizin en yetkin kisisinin hedef alinmasi önce sahsim, sonra ailem, ardindan tüm çalisanlarim ve hatta is ortaklarim ve müsterilerimin de içerisinde oldugu camiamizin hedef alinmasi demektir. Kadim Trabzon sehrinin köklü ve büyük markalarindan birine yapilan bu alçak saldiri hem Trabzon hem de Trabzon halki için utanç kaynagidir. Sehrimizin bu tip olaylarla anilmasi son derece üzücü ve endise vericidir. Tek basina bir kadin olarak çiktigim bu yolda bugüne kadar dogrudan sasmadan Türk Devletine, Türk Hukukuna ve Türk Emniyetine güvenerek çalistim, hukuka ve devlete olan güvenimizle de çalismaya ve var olmaya devam edecegim, edecegiz. Bu tür alçakça yaklasimlar bizleri yolumuzdan çeviremez, engel dahi olamaz. Saldiriyi gerçeklestiren sahsin tek basina hareket etmedigi asikardir. Konu ile ilgili tüm yasal yollara basvurulmus ve gerekli görüsmeler yapilmistir. Bu noktadan itibaren adaletin bir an önce tecelli edeceginden süphemiz yoktur. Vahim saldirinin akabinde tüm Türkiye de olayin basinda duyulmasindan sonra telefonla arayan, bizzat gelerek geçmis olsun dileklerini ileten ve yanimizda sonuna kadar duracagini ifade eden herkese çok tesekkür ediyoruz. Kadin girisimciligine karsi yapilan bu alçakça ve korkakça saldirinin tekrarlanmamasi için gerekli her türlü önlemin, devletimiz tarafindan alinacagindan hiç kuskumuz bulunmamaktadir. Bizlerin de büyük Ali Osman Ulusoy ailesi olarak gerçek faillerin hak ettigi cezayi aldigini görene kadar tüm imkanlarimizla sürecin takipçisi olacagimizin bilinmesini isteriz. Ali Osman Ulusoy ismi ve markasi sadece Trabzon degil Türkiye’ye mal olmus bir markadir ve böyle olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile