Hurdaya Dönen Araçtan Çikan Bebek Ve Çocuga '112 Acil Anne'

Hurdaya Dönen Araçtan Çikan Bebek Ve Çocuga '112 Acil Anne'

Antalya’da iki aracin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada hurdaya dönen araçta bulunan 4 kisilik aile kazayi hafif siyriklarla atlatti. Kaza sonrasi huysuzlanan 40 günlük bebek ile 3 yasindaki agabeyine saglik görevlileri anne sefkati ile sakinlestirdi.

Olay, dün ögle saatlerinde Muratpasa ilçesi Yenigün Mahallesi 1060 sokak üzerinde meydana geldi. Henüz 40 günlük olan bebegini kontrol için hastaneye götürmek üzere esi ve çocuklari ile birlikte ikametinden yola çikan Ali Riza Sakarya (30) kontrolünde ki 46 D 1861 plakali araç Yenigün Mahallesi 1060 sokak ile 1058/2 sokak kesisiminde Onur Otun’un yönetimindeki 07 BLY 899 plakali kamyonet ile çarpisti. Çarpmanin etkisiyle savrularak kontrolden çikan araç, sokak üzerinde ki bir sitenin duvarina çarparak durabildi.

Yaralilari vatandaslar çikardi

Çevredeki vatandaslarin ihbari ile olay yerine 112 Saglik ve polis ekipleri sevk edilirken, araç içerisinde bulunan Ali Riza Sakarya, Havva Sakarya ile birlikte çocuklari Ahmet (3) ve henüz 40 günlük Yaren bebek vatandaslar tarafindan araçtan çikartildi. 112 Acil Saglik ekipleri tarafindan yaralilar olay yerinde yapilan ilk müdahalelerinin ardindan tedbir amaçli ambulansla hastaneye götürüldü. Saglik ekiplerinin yaralilara müdahalesi sirasinda kaza nedeniyle korktugu tahmin edilen ve huysuzlanan Yaren bebegi kadin 112 görevlisi anne sefkati ile sakinlestirmeye çalisti. Bir süre sonra ambulansa alinan anne Havva Sakarya’nin saglik görevlisine ilk sorusu küçük kizinin saglik durumu oldu. Saglik görevlisi tarafindan annesinin kucagina verilen ve anne kokusunu alarak sakinlesen minik Yaren, ayni ambulansta hastaneye götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile