Huriye Boydak Koleji Öğrencileri Sevinçlerini Vali Cengiz'le Paylaştı

Huriye Boydak Koleji Öğrencileri Sevinçlerini Vali Cengiz'le Paylaştı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteklediği, "Ulusal Proje Çalışmaları”nda 2 projesi onaylanan Özel Huriye Boydak Koleji öğrencileri, Sinop Valisi Ahmet Cengiz'i ziyaret etti.

Özel Huriye Boydak Koleji Proje Koordinatörü Mehmet Kıvrak, onaylanan projeler hakkında Vali Dr. Ahmet Cengiz bilgi verdi. Mehmet Kıvrak yaptığı açıklamada, projeye iyi hazırlandıklarını ulusal bir projede Sinop adına faaliyet göstermenin çok onur verici olduğunu ifade etti.

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ise Huriye Boydak Koleji öğrenci ve öğretmenlerini kısa sürede elde edilen başarılarından dolayı kutladığını belirterek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Buradaki ziyaretin ardından bu kez Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Huriye Boydak İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti. Sinop için Türkiye ile yarıştıklarını belirten Okul Müdürü Recep Varol, başarılarının devamı için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Recep Varol, Sinop’un ilk özel okulu olarak ulusal ve uluslararası pek çok proje üzerinde çalıştıklarını amaçlarının proje tabanlı eğitime uygun olarak öğrencilerin tam donanımlı yetiştirilmesi olduğunu sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile