Hürriyet, Gençlerin Futbol Sahasi Istegini Geri Çevirmedi

Hürriyet, Gençlerin Futbol Sahasi Istegini Geri Çevirmedi

Izmit Belediyesi, futbol oynamak için sehir merkezine gitmek zorunda kalan gençlerin talebi üzerine Dügmeciler Mahallesi’nde futbol sahasi yapimina basladi.

Izmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, kent genelinde park ve yesil alanlarin bakim, onarim ve yenileme çalismalarinin yani sira vatandaslarin taleplerini de yerine getiriyor. Bu kapsamda ekipler, mahalle sakinlerinin futbol sahasi istegine kayitsiz kalmayarak gençlerin ve çocuklarin keyifle vakit geçirecegi çim zeminli futbol sahasi çalismalarina basladi.

Hali saha özlemlerine son verildigini belirten Dügmeciler Mahalle Muhtari Nüsret Tezcan, “Muhtarlikta ilk dönemim. Çocuklugumdan beri istegim bu köyde bir futbol sahasi olmasiydi. Köyde yasayan gençlerimiz hep sehir merkezine gitmek zorunda kaliyordu. Biz hali saha özlemi çekiyorduk. Sag olsun Fatma Baskanimiz köyümüzü ziyaret ederek taleplerimizi dinledi. Köyümüze bir futbol sahasi istedigimizi Baskanimiza iletti. Kendisi de bize hak verdi. Bizim köyümüze böyle bir tesis kazandiracagi için Baskanimiza cani gönülden tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile