Hürriyet Mahallesinin Tapu Sorunu Çözüldü

Hürriyet Mahallesinin Tapu Sorunu Çözüldü

Seçim döneminde verdigi vaatleri yerine getirmeye devam eden Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, Hürriyet Mahallesinde yasanan tapu sorununu da çözüme kavusturdu.

Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, 2019 yilinin mart ayinda yapilan yerel seçimler öncesi vatandaslarin tapu sorunu kalmayacak yönündeki vaadini yerine getirdi. Hürriyet Mahallesindeki yillarin kanayan yarasi olan tapu sorunu çözüme kavustu. Böylece Hürriyet Mahallesinde yasayan vatandaslar, yapilacak çalismalarin ardindan kisa süre içerisinde tapularini alabilecek.

Konuya iliskin açiklamada bulunan Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, “Hürriyet Mahalle sakinlerimize bir müjdemiz var. Söz verdigimiz gibi tapu sorununu çözdük. Bizim için siyaset vatandaslarimizin sorunlarina çözüm üretmektir. Hürriyet Mahallesinde yillarin kanayan yarasi olan tapu sorununu çözüme kavusturmanin sevinç ve mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

En kisa sürede Hürriyet Mahallesinde bulunan vatandaslara tapularini düzenleyecekleri törenle teslim edeceklerinin müjdesini paylasan Baskan Ekinci, “Viransehir için, kiymetli hemsehrilerimiz için verdigimiz sözleri tuttuk, tutmaya da devam edecegiz. Yasamaya deger bir Viransehir için, sizlerin huzur ve mutlulugu için çalismaya, birlikte basarmaya devam edecegiz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere, Hazine ve Maliye Bakanimiz, kiymetli hemsehrimiz Nureddin Nebati’ye, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Murat Kurum’a ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Simdiden Hürriyet Mahallesi sakinlerimize hayirli, ugurlu olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile