Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi'nde mezunlara kutlama

Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi öğrencileri, mezuniyetlerini pasta keserek kutladı.

Düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Ahmet Yalçınkaya,

  Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi öğrencileri , mezuniyetlerini pasta keserek kutladı .

Düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Ahmet Yalçınkaya , öğrencilerin mutluluk ve hüznü birarada yaşadıklarının altını çizdi . Yalçınkaya , " 4 yıl boyunca bu binanın çatısı altındaydınız . Eğitildiniz , öğretildiniz bilgi ve erdemle donatıldınız . Sizler bir sonun başlangıcındasınız . Bugün ve bundan sonra , daha çok başarılara imza atacak ve törenler yapacaksınız . Okul günleriniz , bundan sonra yerini okul anılarına bırakacak . 1 . dönem mezunları olarak okulunuzu yüksek öğrenimde ve toplumda en iyi şekilde temsil edeceğinizden ve bundan sonra mezun olacak kardeşlerinize en güzel örnek olacağınızdan eminim . Bizler , öğrenciliğiniz boyunca olduğunuz gibi , mezun olduktan sonra da her zaman yanınızda olacağız . " diye konuştu .

Konuşmalardan sonra , okul birincisi Sevda Ergişi ve mezun olan öğrencilere plaket verildi . Okul birincisi yaş kütüğüne ismini çakarken , daha sonra mezun öğrenciler için Okul Aile Birliği ' nin hazırladığı pasta kesildi . Öğrenciler , ardından mezuniyet sevincini , keplerini havaya atarak kutladı .

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak , Okul Müdürü Ahmet Yalçınkaya , okul müdürleri , öğretmenler , öğrenciler ve veliler katıldı .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile