Husumetlilerinin Evini Basip Biçaklayarak Kaçtilar

Husumetlilerinin Evini Basip Biçaklayarak Kaçtilar

Afyonkarahisar’da 2 sahis aralarinda kiz meselesinden dolayi husumet bulunan 22 yasindaki gencin evini basip yatak odasinda agir yaraladi. Olayda sahislarin birisinin gözcülük yapip evin bahçe kapisini tutmasi digerinin ise eve girerek sahsi biçaklamasi ise güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, kent merkezine bagli Isiklar beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, geçtigimiz Arefe günü yasanan olayda S.T. (21) ve M.A.L. (21) isimli sahislar aralarinda kiz meselesinden dolayi husumet bulundugu iddia edilen R.Y. (22) isimli sahsin evine gitti. Gece geç saatlerde yasanan ve güvenlik kameralarina yansiyan olayda kosarak eve girdikleri gözlenen sahislardan M.A.L., evin bahçe kapisini tutarak gözcülük yapiyor. S.T., ise elinde biçak ile kosarak girdigi evin içerisinde R.Y.’yi biçaklayip ardindan disari çikarak kosarak geldikleri evden yine kosarak geri kaçiyorlar. Sahislarin arkalarindan ise evde bulunan kiz çocuklarinin çiktigi ve bagirarak yardim istedikleri gözlendi.

Evinin yatak odasinda biçaklanan R.Y.’nin aile üyelerinin haber vermesi ile olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildigi ve saglik durumunun ciddiyetini korudugu bildirildi.



Olayi gerçeklestiren sahislar tutuklandi

Olaydan hemen sonra ihbar üzerine harekete geçen Afyonkarahisar Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler olaydan sonra kaçan sahislari belde içerisinde yaptiklari takip sonrasi olayda kullandiklari biçak ile yakalayarak gözaltina aldi. Sahislar jandarmadaki islemlerinin ardindan sevk edildikleri mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, R.Y.’nin kaldirildigi hastanede tedavisinin sürdügü bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile