'Huzur Çınarı'ndan Çocuklara Zeka Testi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri bünyesinde hizmet veren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, 0-6 yaş grubuna yönelik zeka testleri yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezince yarıyıl tatilinin ikinci haftasında bir alışveriş merkezinde açılan stantta, 0-6 yaş grubu çocuklara yönelik dikkat testi, resim-kelime eşleştirme testi ve benzeri testler uygulanarak, çıkan sonuçlarla ilgili çocukların ailelerine değerlendirmeler yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aile Danışmanı Sebahat Bayar, tüm KAYMEK ve Genç KAYMEK tesislerinde psikolojik destek hizmetleri verdiklerini belirtti.

Bayar, 'Huzur Çınarı'ndan 0-6 yaş grubu eğitimi, ergenlik, eşler arası ilişkiler ve gelin kaynana ilişkileri gibi her konuda ücretsiz hizmet alınabiliyor. Yarıyıl tatilinde açtığımız stanttaysa bu yaş grubuna yönelik zeka testleri ve dikkat dağınıklığı olup olmadığına yönelik testler gerçekleştirerek sonuçları ailelerle paylaştık' ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile