Huzur Öğrenci Servisi’nden İftar Yemeği

Huzur Öğrenci Servisi Personel Turistik Amaçlı Yolcu Taşıma Minibüsler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bayram Yabancı tarafından iftar yemeği verildi.

Söğütlüdere Göl Restaurant'ta verilen yemeğe; Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis milletvekilleri; Op. Dr. Fuat Karakuş, Ahmet Salih Dal, AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis İl Başkanı Alaattin Özkar, Huzur Öğrenci Servisi Personel Turistik Amaçlı Yolcu Taşıma Minibüsler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bayram Yabancı ile öğrenci servisi sahipleri katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Bayram Yabancı, 6 yıl önce kendilerini bir araya getirerek kooperatif kurdurulmasına ve tek çatı altında toplanmasına vesile olan Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’a teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Mehmet Abdi Bulut, 6 yıl önce dağınık bir şekilde olan öğrenci servislerinin tek çatı altında toplanması için çalıştığını belirterek, "Bugün görüyorum ki yaptığımız çok güzel olmuştur. Geçen kooperatifi ziyaret ettiğimde de söyledim. 95 adet öğrenci servisi var. Başka kimseye yeni öğrenci servisi hattı açmamız mümkün değildir. Seçimlerde bazıları siyasi malzeme haline getirdi. O zaman da söyledim asla yeni hat açılmasına izin vermem diye. Bugün geldiğimiz sürece baktığımızda doğru söylediğimiz ortaya çıkıyor" dedi.

"Eğer ileride şehrimiz büyür, yeni öğrenci servisi hattı açmamız gerekirse, siz arkadaşların görüşü ve oluru alınmadan bu işe girmeyiz" diyen Bulut, sözlerini şöyle tamamladı: "İnsanlar bir parça ekmek yemek için çalışıyor. Üstelik bunu yaparken de, Kilis’teki öğrencileri okullarına taşıyorsunuz. Sizin trafikte yapacağınız bir hata öğrenciyi çok etkiler. Hepiniz bunun farkındasınız. Dikkatli olduğunuzu biliyoruz. Çünkü çocuklar araçla gidip geldiği için trafikte sizi yakından izliyorlar. Kötü örnek olmadığınız için de sizlere teşekkür ediyorum. "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile