Huzurevi Sakinleri Kiraz Hasadina Katildi

Huzurevi Sakinleri Kiraz Hasadina Katildi

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli Merkez Huzurevi Müdürlügünde hizmet almakta olan yaslilar, Edirne’nin tarihi yerlerinden olan Karaagaç Mahallesi’nde kiraz hasadina katildi.

Kiraz hasadina; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Bilgin Özbas, Huzurevi Müdürü Tamer Tahmazoglu, Karaagaç Mahallesi Muhtari Agah Korkan, kiraz üreticisi Dinçer Kuruoglu ve huzurevinde kalmakta olan yaslilar katildi.

Kiraz üreticisi Dinçer Kuruoglu, aktif yaslanma kapsaminda, huzurevinde yapilmasi planlanan meyve agaçlari dikimi ve bahçecilik çalismalari hakkinda huzurevi sakinlerine bilgilendirmede bulundu. Kuruoglu, kiraz agaçlari ve kiraz üretimi hakkinda çocuklugundan günümüze babasindan edindigi tecrübeleri yaslilara aktardi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “Yaslilarimizin organik kiraz toplayip yedigi ve kiraz hasadina katilimini saglayarak, yaslilarimizi bahçesinde misafir eden; Karaagaç Mahallesi’nde kiraz üreticiligi yapan Dinçer Kuruoglu’na ve Karaagaç Muhtari Agah Korkan’a tesekkür ederiz” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile