Huzurevi Sakinleri Öğrencilerle Coştu

Huzurevi Sakinleri Öğrencilerle Coştu

Nazilli Lisesi’nin İzci Gurubu ve Müzik Folklor gurubundan oluşan 30 öğrencisi, Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerine 2 saat süren eğlence ve müzik şöleni sundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla huzurevi sakinlerine eğlenceli anlar yaşatan öğrenciler, yaşlılarla uzun süre de sohbet etti. Müzikli eğlenceye Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da katılarak destek verdi. Nazilli Lisesi İzci Gurubu Öğretmeni Bülent Konan, Müzik Folklor Gurubu öğretmenleri Metin Çelikel ve Orhan Yeşiltepe eşliğinde Huzurevine gelen 30 öğrenci sundukları program ile huzurevi sakinlerine güzel bir gün yaşatarak müzik ziyafeti verdiler. Huzurevi sakinlerinin problemlerini paylaşmak, gönüllerini almak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek için böyle bir program hazırladıklarını ifade eden Nazilli Lisesi Okul Müdürü Sercan Büzgülü, Nazilli Lisesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Huzur Evi ziyareti ile öğrencilerin yaşlıları eğlendirdiğini ve yapılan huzurevi ziyaret ile yaşlılara değer vermeyi ve onların deneyimlerinden faydalanmaları gerektiğini öğrendiklerini ifade etti.

Öğrencilerin ziyaretinden oldukça memnun kalan huzurevinin sakinleri öğrencilerin söyledikleri şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Nazilli Lisesi Müdürü Sercan Büzgülü, "Hem yaşlılarımızı mutlu etmek hem de güzel bir gün geçirmek için öğrencilerimizle huzur evi sakinlerinin yanında olmak istedik. Büyüklerimize böyle bir programı sunmamıza imkân sağlayan Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a da katkı ve desteklerinden teşekkür ediyorum. Biz yaşlı büyüklerimizle olmaktan çok mutlu oldu. Onlarında öğrencilerimizle birlikte olmaktan mutlu olduklarını gördük. Ziyaretimiz amacına ulaştı. Bize ne zaman talep olursa biz hep hazırız." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile