Huzurevinde 2 Kisiyi Öldüren Zanli Tutuklandi

Huzurevinde 2 Kisiyi Öldüren Zanli Tutuklandi

Antalya’da hakkinda tutulan tutanak sebebiyle huzurevinden çikartilacagi gün husumetli oldugu öne sürülen 2 kisiyi biçakla öldürüp 1 kisiyi de agir yaralayan zanli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Dösemealti ilçesinde gece 01.30 siralarinda Antalya Büyüksehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi’nde yasanan olayda, yaklasik 5 yildir kalan Izzettin S. (65), husumetli oldugu öne sürülen diger huzurevi sakinlerinden Selçuk Goncegül’e (73) uyudugu sirada meyve biçagiyla saldirdi. Izzettin S. ardindan olayi duyup gelen Ali Serdar Batir (66) ve Ahmet Özdemirel’i de (74) biçakladi.

Olay sonrasi Izzettin S. yangin merdiveninden kaçarken, huzurevi görevlileri durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan belirtilen adrese çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Belirtilen adrese gelen saglik ekipleri Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batir’in hayatini kaybettigini belirledi. Agir yarali Ahmet Özdemirel ise ambulansla hastaneye kaldirildi. Polis ise kaçan Izzettin S.’yi yakalamak için çalisma baslatti. Bölgede yapilan aramada zanli, Yesilbayir Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yakalanip gözaltina alindi. Zanli, gözaltina alindiktan sonra polis merkezine götürüldü.

Hakkinda tutanak tutulup çikisina karar verildi

Cenazeler, olay yeri inceleme ve savci incelemesinin ardindan otopsi için Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Katil zanlisinin daha önce de huzurevinde yasadigi tartismalar sebebiyle hakkinda tutanak tutuldugu, huzurevi yönetimi tarafindan çikisina karar verildigi ve ek sürenin bugün sona erdigi ögrenildi.

Uyurken saldirmis

Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan ifadesi alinan zanlinin, huzurevi müdürüyle sikinti yasadigini, huzurevi yönetimine söylediklerini tasidigini düsündügü 117 numarali odada kalan husumetlisi Selçuk Goncegül’e gece saatlerinde aldigi meyve biçagiyla saldirdigini ve ardindan ayirmaya gelen Ali Serdar Batir ve Ahmet Özdemirel’e saldirdigini söyledigi ögrenildi.

"Basimi egmenize gerek yok"

Ekiplerce saglik kontrolüne getirilen Izzettin S., gazetecilerin "Neden öldürdün" sorusuna, "Git müdüre söyle. O müdür öldürdü ben degil. Beni bu hale getiren huzurevi müdürüne söyle" yanitini verdi.

Adliyeye sevk edilen katil zanlisi, çikarildigi mahkemece ‘tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile