Huzurevinde Yetistirdiler, Hasadini Gerçeklestirdiler

Huzurevinde Yetistirdiler, Hasadini Gerçeklestirdiler

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli Uzunköprü Süleybe Sefik Öztürk Huzurevi Müdürlügünde hizmet almakta olan vatandaslar, huzurevi bahçesinde kendi emekleri ile yetistirdikleri domateslerin hasadini gerçeklestirdi.

El emegi ve göz nuru olarak yetistirilen domatesler huzurevinde kalan vatandaslar tarafindan tek tek toplandi. Domatesler; yillarin tecrübesi ve hünerli ellerden geçerek, kislik konserve ve salça yapilarak degerlendirildi.

Huzurevinde hizmet almakta olan vatandaslar, pandemi sürecinde ve özellikle aktif yaslanma kapsaminda, saglik durumlari ve yetenekleri göz önünde bulundurularak; meyvecilik, bahçecilik, kümes hayvanlari yetistiriciligi, el sanatlari gibi alanlarda çalismalar gerçeklestirerek zamanlarini verimli degerlendirmeye devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile