Huzurevindeki Anneler Unutulmadi

Huzurevindeki Anneler Unutulmadi

Türk Kizilay Bolu Subesi gönüllüleri Huzurevi’nde kalan kadinlarin ‘Anneler Günü’nü kutladi.

Türk Kizilay Bolu Subesi tarafindan gerçeklestirilen programda, Huzurevi’nde yasamini sürdüren kadinlarin ‘Anneler Günü’ coskuyla kutlandi. Huzurevini ziyaret eden Türk Kizilay Bolu Subesi gönüllüleri, huzurevinde kalan kadinlara ‘Anneler Günü’ nedeniyle, kendi elleriyle yaptiklari çiçekleri dagitti.

Pasta kesilmesinin ardindan bardaklara papatya çiçekleri ekip üstlerine isim yazan gönüllülerle anneler arasinda duygusal anlar yasandi.

Kizilay Bolu Sube Baskani Muhsin Kinaci, “Hayatimizdaki en degerli hazine olan annelerimiz, birçok zorluga gögüs gererek, fedakârliklariyla yasamimiza anlam katiyor. Biz de Anneler Gününde huzurevimizde kalan degerli büyüklerimizi ziyaret ederek, onlara sevgi ve minnetimizi ifade etmek istedik. Onlarin varligi, bize güç veriyor. Sabrin, fedakârligin, merhametin, özverinin timsali annelerimize sadece bir gün degil, her zaman sevgi ve saygimizi göstermeliyiz. Basta sehit anneleri olmak üzere tüm Annelerimizin Günü kutlu olsun” diye konustu.

Yapilan ziyaretten ve gösterilen ilgiden son derece memnun kalan yasli anneler, Kizilay gönüllülerini dualarla ugurladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile