Huzurlu İnşaat Manisa'da Temel Attı

Huzurlu İnşaat Manisa'da Temel Attı

Manisa'da yüzde 85'lik bir yeşil alana sahip olan İhlas Evleri 1. Etap projesinin temeli atıldı.

Türkiye'nin farklı bölgelerinde toplu konutlar yaparak inşaat sektöründe hızla büyüyen Huzurlu İnşaat firması, Manisa'da 50 dairelik 1. etap toplu konut projesinin temelini attı. Güzelyurt Mahallesi 5799 Sokak'ta başlayan projenin temel atma törenine, İhlas Holding Ege Bölge Temsilcisi Naci Koç, Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İhlas Pazarlama Manisa Bölge Müdürü Muammer Akman, İhlas Pazarlama ve Huzurlu İnşaat çalışanları ve daire sahipleri katıldı.

Sözlerine Türkiye Gazetesi'nin kuruluşunun43. yılını kutlayarak başlayan İhlas Holding Ege Bölge Temsilcisi Naci Koç, "Bir söz vardır 'Dünyada mekan ahirette iman.' Elhamdülillah Cenab-ı Allah nasip etti bize, 43 senedir okuyucularımızın evlerine her gün büyük islam alimlerinin kitapları, kıymetli dini bilgilerin olduğu bir gazete dağıtılıyor. Her gün doğru ve taze haberin adresi olan Türkiye Gazetesi'ni evlere kadar dağıtmakla şerefleniyoruz" dedi.

Şu ana kadar İhlas Holding'in 12 bin aileyi ev sahibi yaptığını vurgulayan Koç, sözlerine şöyledevam etti: "Türkiye'de rekramlarını gördüğünüz, en büyük olduğunu iddia eden inşaat firmaları dahi şuana kadar 7 bin daire teslim edebildi. Buradan daire alanları kutluyorum, doğru bir tercih yaptılar".

Projenin temelinin atılmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı ise "Çok sevinçliyim. Şimdi Anadolu'ya yayılmaya başladık. Buranın hazırlanması hayli vakit aldı, kolay olmadı. Kaliteden taviz vermemeye çalıştık. Binaların etrafına duvarları yaptık, bir de ağaçları diktik. İnsanlar oturacakları zaman ağaçları hazır olsun, yeşillik hazır olsun ve insanlar ferahlasın istedik" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile