Hyundai Marka Degerini 15,1 Milyar Dolar Seviyesine Çikardi

7 yildan bu yana dünyanin en iyi 30 markasi arasinda yer alan Hyundai'nin, elektrifikasyon ve mobilite alanindaki ilerlemesi, marka degeri açisindan oldukça önemli rol oynadi.

Hyundai Motor Company, marka degerini 2021 yilinda yüzde 6 artirarak toplam 15,1 milyar dolar seviyesine çikardi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, 7 yildan bu yana dünyanin en iyi 30 markasi arasinda yer alan Hyundai'nin, elektrifikasyon ve mobilite alanindaki ilerlemesi, marka degeri açisindan oldukça önemli rol oynadi.

Sirket, böylece marka degerini 2021 yilinda yüzde 6 artirarak toplam 15,1 milyar dolar seviyesine çikardi.

Otomotiv dünyasindaki yeteneklerini, müsterilerin deger ve önem verdigi sekilde güçlendirmeye devam eden sirket, dünya çapindaki bagimsiz kuruluslardan da ödüller aliyor.

Hyundai, mobilite alanindaki hizli çözümleriyle de gelecege yönelik ciddi adimlar atiyor. Son olarak Interbrand tarafindan açiklanan marka degerindeki artisa, markanin çevre dostu elektrikli modelleri üretmesi ve akilli mobilite uygulamalari önemli ölçüde katkida bulundu. Ayni zamanda, 2045 yilina kadar karbon nötrlügü ve hidrojen yakit hücreli araçlar konusundaki gelismeler de markanin yükselmesine yardimci oldu.

Hyundai Motor Company, gelecegin akilli mobilite cihazlarini ve hizmetlerini göstermek için bir akilli sehir insaati projesi baslatirken ayni zamanda bu insan merkezli, doga dostu yerlesim bölgesi, sehir içindeki yogun araç trafigi ve çevre kirliligi gibi kentlesme sorunlarini da ele aliyor.

Urban Air Mobility (UAM) adi verilen bu konsept, robotik ve otonom elektrikli araçlari gelecekte yogun bir sekilde kullanmayi amaçliyor. Buna ek olarak, 2030 yilina kadar hava taksilerinin günlük kullanimini öngören Hyundai, bu planlari ve stratejileri sayesinde ödülleri toplarken ayni zamanda otoriteler tarafindan da her zaman en üst siralarda degerlendiriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile