'Hz Osman'dan 15 Temmuz'a Darbeler Ve Türkiye'nin Geleceği'

Eruh ilçesinde 'Hz Osman'dan 15 Temmuz'a Darbeler ve Türkiye'nin Geleceği' konferansı düzenlendi.

Cihannüma Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sevgili, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen konferansta, darbe girişimlerinin Hazreti Osman döneminde İslam ümmetine karşı başladığını ve günümüze kadar devam ettiğini söyledi.

Sevgili, o zamanın vesayet odakları ve çetelerinin, peygamber şehrinde Hazreti Osman'ın evini basarak şehit ettiklerini belirtti.

15 Temmuz darbe girişimine de değinen Sevgili, yeryüzünün gördüğü en kalleş ve en hain darbe girişiminin 15 Temmuz'da yaşandığını kaydetti.

Bir milletin mensubu olarak gözüküp o milletin uçakları ve tanklarıyla Meclisi ve milleti bombalamaktan daha büyük kalleşliğin hiçbir yerde olmadığını kaydeden Sevgili, 'Adnan Menderes'i asanlar bile millete bunları yapmadılar. Bir sağdan, bir soldan diyen Kenan Evren bile bu kadar yapmadı. Ama FETÖ'cüler bunu yaptı. Milletin üzerine bombalarla saldırdılar. Tanklarla milletin üzerinden geçtiler. Daha dün 15 Temmuz'da uçaklara, tanklara karşı kazandığımız savaşı 16 Nisan'da sandıkta kaybetmeyelim.' diye konuştu .

Konferansa, Kaymakam Murtaza Dayanç, AK Parti İlçe Başkanı Cevher Çiftçi, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile