İbm Türkiye’deki 5. Ofisini Adana'da Açtı

İbm Türkiye’deki 5. Ofisini Adana'da Açtı

Cirosu 110 milyar dolar olan, dünyanın en büyük kurumsal bilişim teknolojisi şirketi IBM, Türkiye’deki 5. ofisini Adana’da açtı.

Açılış nedeniyle HiltonSA’da düzenlenen etkinliğe IBM Türk Çözüm Ortakları Müdürü Nedim Nazlı, IBM Türk Ankara Bölge Müdürü Metin Eskicioğlu, IBM Türk Bölge Satış Yöneticisi Orkun Ekinci, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök ile çok sayıda konuk katıldı.

Ofisin Adana’da hizmete girdiğinin açıklandığı toplantıda konuşan IBM Türk Ankara Bölge Müdürü Metin Eskicioğlu, “Türkiye’de kurumların gerek çalışma biçimlerini dönüştürmek, gerekse daha ‘akıllı’ hale getirmek için gelişmiş teknolojilere ve süreçlere yatırım yapmaya başladıklarını görüyoruz. Adana bu anlamda Türkiye’nin önde gelen şehirlerindendir. Dolayısıyla IBM Türk, Adana ve çevresinde daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 5. ofisi için Adana’yı tercih etmiştir. Yakın dönemdeki hedefimiz, bu ofisimiz aracılığıyla IBM çözümlerini yerinde ve daha etkili bir şekilde aktararak, karşı tarafa katma değeri yüksek hizmet sunabilmektir.” Konuşmaların ardından kokteyl alanına geçildi ve açılış kutlandı.

IBM Türk Adana Ofisi Ankara’ya bağlı çalışacak. Adana Bürosu; Gaziantep, Hatay ve İçel’i de temsil edecek .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile