İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programı

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programı

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses dün akşam Beyaz TV'de canlı yayınlanan İbo Şov'un ardından programın yapıldığı stüdyonun yakınlarında silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı. Tatlıses dün akşam İbo Şov'da herzamanki gibi muhteşem eserler seslendirmişti.

İbrahim Tatlıses dün gece saat 00:45 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı.  Tatlıses  saldrıya  uğramadan önce muhteşem bir program yapmıştı. İbrahim Tatlıses'in dün akşamki konukları Kutsi ve Deniz Seki idi. Tatlıses saat 20'00'da programına başlamış ve her zamanki gibi muhteşem bir enerji ile programını sürdürmüştü. Ünlü Türkücü prtgramında en son Ferdi Tayfur'un Emmioğlu şarksını seslendirmişti. 

İŞTE İBRAHİM TATLISES'İN VURULMADAN ÖNCEKİ PROGRAMI (TIKLAYIN)


İZZET YILDIZHAN KUZEY IRAK'I İŞARET ETTİ

İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırıyla ilgili konuşan sanatçı İzzet Yıldızhan, Tatlıses'in Kuzey Irak'taki inşaat işine dikkat çekti.

İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırıyla ilgili konuşan sanatçı İzzet Yıldızhan, Tatlıses'in Kuzey Irak'taki inşaat işine dikkat çekti ve "Kuzey Irak'ta bir sıkıntı yaşadığı açık ancak böyle birşey beklemiyordu. Kendisine bu denli ölümcül bir suikast hazırlandığını düşünemedi. Bir konuda ters düşmekle insana suikast mi düzenlenir? Sıkıntı yaşadığını hepimiz biliyoruz, bu bizim içimizde konuştuğumuz bir konu. Ama bütün oklar o tarafta..." dedi.

İBRAHİM TATLISES" href="https://www.beyazgazete.com/ibrahim-tatlises.html" rel="nofollow">İBRAHİM TATLISES'E SALDIRI YERİNDE İNCELEMELER SÜRÜYOR

Silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan hastane yetkilileri, ameliyatı 4,5 saat süren Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi.

Tatlıses'in 24 saat uyutulacağı ve sol vücut tam yarısının felç olduğu belirtildi.

Maslak'ta kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğrayan İbrahim Tatlıses, Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edildi. Hastaneden resmi açıklama yapılana kadar Tatlıses'in durumuyla ilgili bilgiler Tatlıses'in yakınları ve sanatçı arkadaşları tarafından verildi.

Tatlıses'in durumuyla ilgili resmi açıklamayı isehastanebaşhekimi Çağlar Çuhadaroğlu ile ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. İlhan Elmacı ve Doç. Dr. Şükrü Yazar yaptı. Açıklamada, Tatlıses'in başına isabet eden kurşuna bağlı olarak sol kafa kemiğinde kırık, beyin zarında hasar ve beyin içinde kanama olduğu belirtildi. Sol vücut yarısında felç olduğunu belirten doktorlar, Tatlıses'in 24 saat boyunca uyutulacağını aktardı. Açıklamada, yoğun bakıma alınan İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

Aynı saldırıda yaralanan Burcu Çakıcı'nın durumuyla ilgili bilgiyi ise Prof. Dr. Ömer Faruk Ünal yaptı. Ünal, boynundan yaralanan Çakıcı'nın durumunun Tatlıses'e göre daha iyi olduğunu ifade etti.

Öte yandan saldırının meydana geldiği olay yerinde polis incelemelerini büyük ölçüde tamamladı. Polis, son olarak olay yeri yakınında bulunan ve kurşun isabet eden iş yerlerinde inceleme yapıyor.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programı  İBRAHİM TATLISES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programıİBRAHİM TATLISES AGLIYORUM KAHRIMDAN ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programıİBRAHİM TATLISES ARGUVANIM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programıİBRAHİM TATLISES BEBEGİM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programıİBRAHİM TATLISES GELMEZSEN GELME ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programıİBRAHİM TATLISES HADİ HADİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programıİBRAHİM TATLISES VUR GİTSİN BENİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programıİBRAHİM TATLISES YAGMURLA GELEN KADIN ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programıİBRAHİM TATLISES YALNIZIM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programıİBRAHİM TATLISES KİM ÇEKER SENİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in saldırdan önceki son programıİBRAHİM TATLISES ŞEMMAME ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile