İbrahimli Bölgesinin İçme Suyu Ek Çalışması Tamamlanıyor

İbrahimli Bölgesinin İçme Suyu Ek Çalışması Tamamlanıyor

Gaziantep Su Ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Raylı Sistem İbrahimli Hattı üzerinde yer alan içme suyu hatlarının ek çalışmalarını tamamlıyor.

Raylı Sistem güzergâhı üzerinde yer alan içme suyu ve alt yapı hatlarını sistem güzergâhının kenarına taşıyan GASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 08 Ekim 2013 Salı günü yapacağı çalışmada içme suyu hatlarının kaynak işlemlerini gerçekleştirecek.

GASKİ Genel Müdürü Fahreddin Uslusoy yaptığı açıklamada, “Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Hasan Celal Güzel ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarları üzerinde planladığımız deplase çalışmalarını tamamlanmadık. Deplase çalışmaları kapsamında Hafif Raylı Sistem İbrahimli hat güzergâhında yer alan alt yapıyı kenara almıştık. Alınan bu hatların 8 Ekim Salı günü gerçekleştireceğimiz çalışma ile kaynak işlemlerini yaparak son noktayı koymuş olacağız. Yapacağımız genel çalışma kapsamında içme suyu hatları için 800’lük ve 600’lük boruların kaynak işlemlerini gerçekleştireceğiz. Güzergahın İbrahimli bölgesinde geniş bir alanı etkilemesi dolayısıyla yapacağımız çalışma esnasında Atatürk, Batıkent, Emek, Ulus, Fatih ve Güvenevler mahalleleri ile Adliye, Ceza Evi ve TEDAŞ binalarına 08 Ekim 2013 Salı Günü Saat 09.00 ile 09 Ekim 2013 Çarşamba günü geçici bir süre için su veremeyeceğiz. ” dedi.

Gerçekleştirdikleri çalışmaların uzun soluklu olduğunu vurgulayan Uslusoy, “Raylı Sistem oldukça kapsamlı ve büyük bir proje. Bu proje güzergahında biz de gerekli alt yapı çalışmalarını daha sonraki süreçte sıkıntı yaratmaması için çalışma ile koordineli olarak sürdürüyoruz. Bu çalışma için planladığımız bitirme süresini 36 saat olarak söylüyoruz ama daha önceki çalışmalarımızda olduğu gibi bu çalışmada da GASKİ ekiplerimiz 24 saat kesintisiz mesai yaparak belirtilen süreden önce işi bitirmeye gayret edecek. Gaziantep halkına; kesintisiz, sağlıklı suyu sağlamak için yaptığımız bu çalışmalar esnasında göstermiş oldukları hassasiyet ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile