Içisleri Bakan Yardimcisi Ince, Yalova-Bursa Kara Yolunda Trafik Denetimine Katildi Açiklamasi

Içisleri Bakan Yardimcisi Ince, Yalova-Bursa Kara Yolunda Trafik Denetimine Katildi Açiklamasi

'Özellikle son 10 yilin bayram trafigini degerlendirdigimizde, ölümlü kazalarda bugün itibariyla yüzde 36 düsüs var. Insallah bu orani daha da yükseltecegiz'

Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince, "Özellikle son 10 yilin bayram trafigini degerlendirdigimizde, ölümlü kazalarda bugün itibariyla yüzde 36 düsüs var. Insallah bu orani daha da yükseltecegiz." dedi.

Yalova-Bursa kara yolundaki uygulama noktasinda polis ve jandarma ekiplerinin denetimine katilan Ince, gazetecilere yaptigi açiklamada, Kurban Bayrami dönüs yolculuklarinin basladigini söyledi.

Trafik tedbirlerinin dönüs bölümünde uygulamalari yerinde görmek amaciyla yollarda olduklarini belirten Ince, "Su ana kadar elde ettigimiz verileri, özellikle son 10 yilin bayram trafigini degerlendirdigimizde, ölümlü kazalarda bugün itibariyla yüzde 36 düsüs var. Insallah bu orani daha da yükseltecegiz." diye konustu.

Ince, ölümlü kazalari önlemeye yönelik çaba gösterdiklerini vurguladi.

Hiçbir kazanin olusmadigi günlerin, hep birlikte alinan ve uygulanan tedbirlerle en kisa sürede görülecegine inandiklarini dile getiren Ince, "Bayram süresince özellikle otobüslerde sivil denetimler gerçeklestirdik. 35 basmüfettisimiz sivil olarak sahada, yollarda denetimlerini gerçeklestiriyorlar. 226 bin 582 personelimiz, 13 günlük bayram tatili süresince sahada 24 saat esasli görev yapmaya devam ediyor." ifadesini kullandi.

Uygulama noktasinda durdurulan araçlarin sürücüleriyle sohbet ederek trafik kurallariyla ilgili hatirlatmalarda bulunan Ince, seyahat eden çocuklara hediyeler verdi.

Bakan Yardimcisi Ince'ye, Yalova Valisi Muammer Erol, Il Emniyet Müdürü Göksel Topaloglu, Il Jandarma Komutani Albay Mustafa Bakçepinar ile emniyet ve jandarma yetkilileri eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile