Içisleri Bakan Yardimcisi Turan Açiklamasi Biz Hala Türkiye'yi Yöneten Partiyiz

Içisleri Bakan Yardimcisi Turan Açiklamasi Biz Hala Türkiye'yi Yöneten Partiyiz

Gelibolu Belediye Baskani Dr. Ali Kamil Souyak’i ziyaret eden Içisleri Bakan Yardimcisi Bülent Turan, “Seçimler bitti. Önümüze bakacagiz. Biz hala Türkiye’nin en büyük partisiyiz. Biz hala Türkiye’yi yöneten partiyiz” dedi.

Içisleri Bakan Yardimcisi Bülent Turan, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den Gelibolu Belediye Baskani seçilen Dr. Ali Kamil Souyak’i ziyaret etti. Gelibolu Belediye Baskani Dr. Ali Kamil Soyuak ile makaminda bir araya gelen Bakan Yardimcisi Turan, Baskan Soyuak’a görevinde basarilar diledi.

Gündeme dair açiklamalarda bulunan Bakan Yardimcisi Bülent Turan, “Halkimiz irfaniyla, izaniyla herkese almasi gereken cevabi adeta aktardi. Seçimler bitti. Önümüze bakacagiz. Biz hala Türkiye’nin en büyük partisiyiz. Biz hala Türkiye’yi yöneten partiyiz. 4 yil boyunca bu ülkede seçim olmadan beri insanlariz. Baskanimiz belli, ekip belli. O yüzden büyük bir istikrarla, motivasyonla yolu devam edecegiz. Bazen yol kazasi olur. Oylar düser, artar. Ama herkesin bundan ders alip yola devam etmesi lazim. O yüzden AK Parti degisik yillarda da, oylari bazen düsse de onu arttirmayi bilen, süreci okuyan büyük bir liderlige sahip. Hata yapan kim varsa, sorumsuz davranan kim varsa, kendi makaminin hakkini vermeyen kim varsa geregi yapilarak yola devam etmek durumundayiz. Dolayisiyla ben 4 yildaki yeni dönemden, hizmet döneminden çok umutluyum. Seçimleri bitirdik, önümüze bakiyoruz. Bugün çok uzun yillardan beri Özellikle CHP’li arkadaslarin yönettigi bir belediyeyi büyük bir basari ile devralan doktorumuzun yanindayiz. Doktorumuz Gelibolu’muzu AK Parti ile bulusturdu. Bir hizmet dönemini baslatti. Herkesin emegi var tabi ki, eski baskanlarin emekleri var tabi ki. Hepsine tesekkür borcumuz var. Ama simdi çok büyük bir motivasyonla, farkla adeta hizmete aç kalan bu bölgeyi ayaga kaldirma dönemi. Biz Ankara’dan omuz verecegiz. Baskan buradan çok büyük bir heyecanla çalismasini yapacak. Tüm kurumlarimizla, ekiplerimizle beraber insallah bu hizmete aç dönemi, 5 yillik dönemi beraberce motive edecegiz, paylasacagiz. Burasi tarihin emaneti bizlere. Gelibolu özel bir memleket. Atatürk’ün, Gazi Süleyman Pasa’nin hatirasi, çok farkli tasavvuf ehlinin buradaki hatirasi, tümüne bakildiginda tarihimize bir emanet. Bu emanete layik olmak için gece gündüz çalisacagiz. Bes sene çabuk geçer. Hakkini verecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile